Kuinka A.S.Helsingö-keittiö saadaan mitoitettua tilaan kuin tilaan? – Katso esimerkit

Harvoin tilan mitoitus menee juuri yksi yhteen keittiön mittojen kanssa, ellei kyseessä ole uudiskohde. Täytepaloilla saat tilaasi sopivan keittiön mittatilauskeittiötä edullisemmin.

Harmaa keittiö
Harmaa keittiö

A.S.Helsingö-keittiöt saadaan asennettua täydellisesti kaikenlaisiin tiloihin täytepalojen ansiosta. Täytepalat ovat rungon sivuilla ja yläreunassa olevat kappaleet, joilla jatketaan keittiökaapistoa ja saadaan vaikutelma mittatilauskeittiöstä. Täytepalat täyttävät seinän ja rungon välisen raon.

Harmaa Samsö-keittiö

Sivuille liitettävillä paloilla kokonaisuus saadaan sopivan levyiseksi säilyttäen kuitenkin tasaisen kaappijaon, eikä rahaa pala kalliisiin ja epäkäytännöllisiin mittatilauskaappeihin. Täytepalat tuovat fiiliksen, että keittiö istuu tilaan, vaikkei sentit menekään kaappien osalta tasan.

keittiön yläkaappi

Keittiön yläkaapin vasemmalle puolelle on lisätty täytepala.

Seinät eivät aina ole suoria ja sen takia täytepalat kannattaa tilata rungon lopullisessa korkeudessa, mutta leveyteen lisätä muutama sentti. Täytepalat asennetaan samalle tasolle ovien kanssa ja ylimääräinen osa sahataan pois asennettaessa.

harmaa keittiö

Tässä keittiössä kulmaan on sekä ylös että alas lisätty täytepalat.

 

Ota kaikki viisi keittiösuunnitteluvinkkiä haltuun:

  1. Täytepalat
  2. Peitelevyt
  3. Integroidut kodinkoneet
  4. Sokkelit
  5. Piilomekanismit