Näin suunnittelet tyylikkään keittiön – 5 vinkkiä

Mikä tekee keittiöstä viimeistellyn ja persoonallisen? Totuus piilee yksityiskohdissa: kun keittiökalusteiden kaikki osat on suunniteltu huolellisesti lattiasta kattoon, keittiö sulautuu juuri siihen tilaan, johon se on ajateltu – osaksi huoneen ja asunnon tyyliä. Mutta miten viimeistelty keittiö suunnitellaan?

Tyylikäs puinen keittiö
Tyylikäs puinen keittiö

Keittiösuunnitelmasi on valmis; olet valinnut mieleisesi keittiön, värit ja materiaalit. Kokonaisuus näyttää hienolta ja olet tyytyväinen valintoihisi. Olet valmiina painamaan tilausnappia, ja siirtämään ajatuksesi täydellisen cold brew -kahvipannun etsintään. Malta vielä hetki! Tyylikäs keittiö vaatii onnistuakseen lisäosia, joilla kalusteet viimeistellään ja liitetään osaksi huonetta. 

Tuotearkkitehtimme Ida Elfving Valtonen tuntee hyvin A.S.Helsingö-keittiöiden designratkaisut. Idan ohjeilla onnistut tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden suunnittelussa.

“Keittiön täytepalat, sokkelit, peitelevyt ja piilolaatikot ovat arjessa huomaamattomia yksityiskohtia ja sen vuoksi voivat helposti unohtua keittiötä suunnitellessa. Juuri näiden valintojen avulla keittiöstä voi kuitenkin suunnitella astetta tyylikkäämmän kokonaisuuden.

Suunnittelu- ja tilauspalvelussa autamme sinua valitsemaan oikeat osat, mutta on hyvä ymmärtää niiden ominaisuudet ja tarkoitus jo etukäteen, jotta saat osaat hyödyntää niiden antamat mahdollisuudet. Tässä juttusarjassa käymme läpi kaikki osat, joilla suunnittelet keittiöstäsi tyylikkään ja omannäköisen kokonaisuuden”, Ida lupaa.

Ota kaikki viisi keittiösuunnitteluvinkkiä haltuun:

  1. Täytepalat
  2. Peitelevyt
  3. Integroidut kodinkoneet
  4. Sokkelit
  5. Piilomekanismit