Suunnittelu- ja tilauspalvelu

Tee visiostasi totta – 4 helppoa askelta

Tuotearkkitehtimme ovat täällä apunasi – etsitpä sitten neuvoa täydellisten tuote-, väri- ja materiaaliyhdistelmien valintaan tai tukea tilauksen tekemiseen. Teemme sinulle myös visualisoinnin keittiöstä, jolloin sinun on helpompi hahmottaa, miltä kokonaisuudet tulevat näyttämään.

Palvelu maksaa 59€, mutta se hyvitetään sinulle tilauksesi yhteydessä.

Neljä helppoa askelta

1. Lähetä IKEA-suunnitelmasi meille

Lähetä meille lopullinen versio IKEA-suunnitelmistasi ja kerro toiveistasi muutamalla sanalla. Huomioithan, että suunnitelmasi tulee sisältää IKEAn ovet, peitelevyt, työtasot ja sokkelit.

2. Käy suunnitelmasi läpi suunnittelutapaamisessa

Tuotearkkitehtimme istuvat mielellään kanssasi alas ja käyvät suunnitelmasi läpi huolellisesti. Suunnittelutapaamisessa voimme auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat materiaalit, värit ja tuotteet, jotta voit luoda kodistasi paikan, jossa viihdyt vuodesta toiseen. Suunnittelutapaamisen varaus tehdään tilauksen jälkeen.

3. Tuotearkkitehtimme piirtävät luonnoksen

Tuotearkkitehtimme piirtävät luonnoksen keittiöstäsi IKEA-suunnitelmasi perusteella. Luonnoksen lisäksi saat yksityiskohtaisen tuoteluettelon ja asennusohjeet, jotka tekevät keittiösi asentamisesta mahdollisimman vaivatonta. Palvelumme sisältää yhden tarkistuskierroksen.

4. Viimeistelemme tilauksesi

Kun olet tyytyväinen luonnokseen, me hoidamme tilauksesi yksityiskohdat ja keräämme sinulle valmiiksi oikeat tuotteet ostoskoriisi.