Uusi maalauskonsepti Milieu

Uusi maalauskonsepti Milieu vapauttaa ihmiset luomaan oman näköisiään koteja. Yhdistämällä uuden sukupolven ekologiset maalit, arkkitehtien suunnitteleman väripaletin ja kotiovelle kuljetetut tuotteet, Milieu mullistaa perinteisen maalauskokemuksen.

Uusi maalauskonsepti Milieu
Uusi maalauskonsepti Milieu

Laajensimme tuotevalikoimaamme lanseeraamalla uuden maalauskonseptin, Milieun. Milieu on osa yrityksemme missiota auttaa ihmisiä remontoimaan oman näköisiä koteja, joissa on hyvä olla.

“Kodin värimaailma on aina jollain lailla asujansa peilikuva. Meillä jokaisella on oma kokemuksemme väreistä – liitämme niihin muistoja, mielikuvia ja tunteita. Oikeat värivalinnat tuovat arkeen rauhaa, iloa ja elämänvoimaa. Tätä varten halusimme luoda Milieun”, sanoo A.S.Helsingön perustaja Sebastian Schauman.

Milieun 31 sävyn väripaletti on suunniteltu tekemään oikeiden sävyjen löytämisestä helpompaa. Paletti perustuu skandinaaviseen arkkitehtuuriin, jonka värit ovat vuosikymmenten aikana hioutuneet osaksi pohjoismaista identiteettiä.

“Väripalettimme sävyt toimivat hyvin pohjoisen valon kanssa ja ne muodostavat keskenään yhteensopivia kokonaisuuksia. Niillä on mahdollista toteuttaa aikaa kestävä ja arkkitehtuuria kunnioittava sisustus, jossa on hyvä elää.”, sanoo arkkitehti ja A.S.Helsingön luova johtaja Ilona Palmunen.

Milieu on poikkeuksellinen maali. Siinä ei ole haitallisia säilöntäaineita ja sen päästöarvot ovat erittäin matalat.

Harkitun väripaletin lisäksi turvallisuus ja ympäristöpäästöjen vähentäminen ovat konseptin ytimessä. Milieu-maalit ovat poikkeuksellisen päästöttömiä, allergeenivapaita ja hajuttomia, mikä tekee maalaamisesta turvallista ja miellyttävää. Suomessa valmistetut Milieu-maalit on kehitetty yhdessä Allergia-, Iho-  ja Astmaliiton kanssa ja niille on myönnetty maaleille harvinainen allergiatunnus.

“Milieu on poikkeuksellinen maali. Siinä ei ole haitallisia säilöntäaineita ja sen päästöarvot ovat erittäin matalat. Milieu täyttää ylivoimaisesti allergiakriteerit ja uskomme, että maali tulee olemaan suunnannäyttäjä koko toimialalla turvallisempien ja ekologisempien maalien kehittämisessä.”, sanoo Niki Malmros Allergia-, Iho- ja Astmaliitosta.

Milieu tekee maalaamisesta helppoa ja vaivatonta. Kaikki tuotteet tilataan suoraan verkkokaupasta ja toimitetaan kotiovelle muutamassa päivässä – käyntejä perinteisessä rautakaupassa ei tarvita. Oikean sävyn löytämistä helpottavat A4-kokoiset, seinään liimattavat sävymallit.

Konseptiin kuuluu lisäksi maalausalan ammattilaisten kanssa kehitetty The Essentials Kit, johon on koottu kaikki kotimaalarin tarvitsemat maalausvälineet. Laadukkaat välineet on valittu juuri Milieu-maaleihin sopiviksi, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.