Näin ostat meiltä keittiön

Kolme helppoa askelta suunnittelusta toteutukseen
1. Löydä suosikkisi
2. Tee IKEA-keittiösuunnitelma
3. Suunnittele ulkonäkö kanssamme
1. Löydä suosikkisi

Aloita projektisi tutustumalla tuotevalikoimaamme löytääksesi kotiisi sopivan kokonaisuuden. Tutustu keittiömallistoomme, tilaa värimallimme ja löydä inspiraatiota eri asiakasprojekteistamme sivuiltamme tai somessa.

Voit varata myös aloitustapaamisen verkossa tai showroomillamme, tai olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua projektisi aloittamisessa.

2. Tee IKEA-keitttiösuunnitelma

Keittiömme rakentuvat Ikea- kaapinrunkojen päälle. Siksi jokainen projekti alkaa keittiön suunnittelulla Ikeassa. Suunnittele keittiösi itse Ikean-suunittelutyökalulla tai Ikean keittiöammattilaisten kanssa. Suosittelemme käyttämään Ikean kokeneita asiantuntijoita, jotta keittiöstäsi tulee mahdollisimman käytännöllinen ja toimiva.

Kun suunnitelmasi on valmis lataa ohjelmasta suunnitelman pdf-versio tai pyydä se keittiöasiantuntijaltasi. Varmistathan, että suunnitelma sisältää kaikki keittiön osat (mukaan lukien ovet, peitelevyt, sokkelit, vetimet, hanan, altaan ja työtason).

3. Suunnittele ulkonäkö kanssamme

Kun IKEA-suunnitelmasi on valmis, on aika viimeistellä keittiösi ulkonäkö. Siirry suunnittelupalveluumme ja valitse keittiösi malli, materiaalit ja väriyhdistelmät, jotta kokonaisuudesta tulee juuri sinun näköinen. Tuotearkkitehtimme käyvät suunnitelmasi läpi ja ovat sinuun yhteydessä, mikäli suunnitelmasta herää kysyttävää. Voit myös varata video- tai showroom-tapaamisen kanssamme, mikäli olet vielä epävarma valinnoistasi.

Saat meiltä lopuksi keittiösi asennuskuvat ja linkin ostoskoriin, josta voit helposti tilata tuotteet. Tilaa tämän jälkeen myös IKEA-tuotteet, jotta sinulla on kaikki tarvittava kotonasi odottamassa asennusta.