Näin ostat keittiön

Näin luot A.S.Helsingö-keittiön – kolme askelta suunnittelusta toteutukseen
1. Tutustu ja löydä suosikkisi
2. Tee IKEA-suunnitelma
3. Viimeistele suunnitelma kanssamme
1. Löydä suosikkisi

Tutustu laajaan keittiövalikoimaamme, tilaa värimallimme ja tutustu eri tyyleihin löytääksesi omasi. Asiantuntijamme esittelevät sinulle maailmamme sekä auttavat sinua löytämään oikeat materiaalit, värit ja kalusteet, jotka tekevät kodistasi sinun kotisi. Jos haluat kuulla lisää konseptistamme ennen projektisi aloittamista, varaa aloitustapaaminen asiantuntijamme kanssa.

2. Tee IKEA-suunnitelma

Keittiömme rakentuvat IKEAn runkojen päälle. Siksi jokainen projekti alkaa keittiön suunnittelulla IKEAssa. Suosittelemme suunnittelemaan keittiön aina yhdessä IKEAn keittiöasiantuntijan kanssa, sillä he osaavat auttaa sinua löytämään käytännöllisimmät ja toimivimmat ratkaisut, jotka tekevät arjestasi hieman harmonisemman. Kun keittiösuunnitelmasi on valmis, pyydä keittiöasiantuntijaltasi suunnitelma, joka sisältää kaikki keittiön osat (mukaan lukien ovet, peitelevyt, sokkelit, kahvat, hanat, lavuaarit ja työtasot).

3. Viimeistele suunnitelma kanssamme

Kun IKEA-suunnitelmasi on valmis, on aika valita A.S.Helsingö keittiösi malli, materiaalit ja väriyhdistelmät, jotta kokonaisuudesta tulee sinun näköinen. Tuotearkkitehtimme piirtävät luonnoksen keittiöstäsi IKEA-suunnitelmasi perusteella.

Tilaaminen onnistuu vaivattomasti verkkokaupastamme. Tilaa tämän jälkeen myös IKEA-tuotteet, jotta sinulla on kaikki tarvittava kotonasi odottamassa asennusta.

Nauti suunnittelusta!