Näin ostat meiltä keittiön

Kolme helppoa askelta inspiraatiosta toteutukseen.
1. Löydä suosikkisi mallistostamme
2. Suunnittele keittiö Ikeassa
3. Osta A.S.Helsingö-tuotteet verkkokaupastamme
1. Löydä suosikkisi mallistostamme

Aloita projektisi tutustumalla valikoimaamme löytääksesi kotiisi sopivan keittiömallin. Tutustu keittiömallistoomme, tilaa värimallimme ja löydä inspiraatiota eri asiakasprojekteistamme sivuiltamme ja somessa. Jos asut lähellä, voit käydä myös showroomillamme tutustumassa tuotteisiimme.

2. Suunnittele keittiö Ikeassa

Keittiömme rakentuvat Ikea- kaapinrunkojen päälle. Siksi keittiön suunnittelu tapahtuu aina Ikeassa. Suunnittele keittiösi itse Ikean suunittelutyökalulla tai keittiöammattilaisten kanssa. Ikean kokeneet asiantuntijat auttavat sinua joko tavaratalossa, sunnittelustudiolla tai etänä.

Kun suunnitelmasi on valmis lataa ohjelmasta suunnitelman pdf-versio tai pyydä se keittiöasiantuntijaltasi. Varmistathan, että suunnitelma sisältää kaikki keittiön osat (mukaan lukien ovet, peitelevyt, sokkelit, vetimet, hanan, altaan ja työtason).

3. Osta A.S.Helsingö-tuotteet verkkokaupastamme

Kun olet suunnitellut keittiösi on keittiön ulkonäön vuoro. Osta haluamasi A.S.Helsingö-etusarjat IKEA-suunnitelmasi perusteella. Osta myös haluamasi allas, hana ja vetimet ja taso. Tilaa tämän jälkeen myös IKEA-tuotteet, jotta sinulla on kaikki tarvittava kotonasi odottamassa asennusta.

Jos oikeiden tuotteiden valitseminen tuntuu hankalalta, autamme sinua suunittelupalvelussa. Luomme IKEA-suunnitelmasi perusteella ostoskorin tarvitsemistasi A.S.Helsingö-tuotteista. Saat meiltä myös asennuskuvat helpottamaan etusarjojen asennusta.

Suunnittelupalvelussa autamme myös mikäli olet epävarma keittiömallista tai värivalinnoista.