Näin ostat meiltä keittiön

Kolme helppoa askelta suunnittelusta toteutukseen
1. Löydä suosikkisi
2. Tee IKEA-keittiösuunnitelma
3. Viimeistele ulkonäkö kanssamme
1. Löydä suosikkisi

Aloita projektisi tutustumalla tuotevalikoimaamme löytääksesi kotiisi sopivan kokonaisuuden. Tutustu keittiömallistoomme, tilaa värimallimme ja löydä inspiraatiota eri asiakasprojekteistamme sivuiltamme tai somessa.

Mikäli et ymmärrä miten päästä eteenpäin, voit myös varata online-tapaamisen kanssamme.

2. Tee IKEA-keitttiösuunnitelma

Keittiömme rakentuvat Ikea- kaapinrunkojen päälle. Siksi jokainen projekti alkaa keittiön suunnittelulla Ikeassa. Suunnittele keittiösi itse Ikean suunittelutyökalulla tai keittiöammattilaisten kanssa. Suosittelemme käyttämään Ikean kokeneita asiantuntijoita, jotta keittiöstäsi tulee mahdollisimman käytännöllinen ja toimiva.

Kun suunnitelmasi on valmis lataa ohjelmasta suunnitelman pdf-versio tai pyydä se keittiöasiantuntijaltasi. Varmistathan, että suunnitelma sisältää kaikki keittiön osat (mukaan lukien ovet, peitelevyt, sokkelit, vetimet, hanan, altaan ja työtason).

3. Viimeistele ulkonäkö kanssamme

Kun IKEA-suunnitelmasi on valmis, on aika viimeistellä keittiösi ulkonäkö. Siirry suunnittelupalveluumme ja valitse keittiösi malli, materiaalit ja väriyhdistelmät.

Luomme valintojesi ja IKEA-suunnitelmasi perusteella ostoskorin tarvitsemistasi A.S.Helsingö-tuotteista. Saat meiltä myös keittiösi asennuskuvat. Tilaa tämän jälkeen myös IKEA-tuotteet, jotta sinulla on kaikki tarvittava kotonasi odottamassa asennusta.

Voit varata palvelussa myös video-tapaamisen kanssamme, mikäli olet epävarma tuotteidemme malli-tai värivalinnoista.