Näin ostat keittiön

Näin luot A.S.Helsingö-keittiön – kolme askelta suunnittelusta toteutukseen
1. Inspiroidu ja löydä suosikkisi
2. Tee IKEA-suunnitelma
3. Viimeistele keittiösi ilme
1. Inspiroidu ja löydä suosikkisi

Tunnelmallinen koti syntyy oman näköisistä valinnoista. Keittiön suunnittelu kannattaa aloittaa pohtimalla tilaa, tyyliäsi ja tarpeitasi. Miltä toivoisit keittiösi näyttävän? Entä millaisen tunnelman haluat luoda tilaan? Selaile sitten tuotteita, värejä ja materiaalejamme löytääksesi tyyliisi sopivia kokonaisuuksia.

Voit myös varata online tapaamisen, vierailla showroomillamme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Kerromme sinulle valikoimastamme, keskustelemme tarpeistasi ja opastamme sinut läpi koko suunnitteluprosessin.

2. Tee IKEA-suunnitelma

Koska keittiömme rakentuvat IKEA-runkojen päälle, keittiön tekninen suunnitelma tehdään IKEAssa. Käytännössä tämä tarkoittaa keittiön rungon ja toiminnallisuuuksien suunnittelemista, kuten keittiökaappien ja kodinkoneiden paikkojen määrittämistä.

Suosittelemme, että suunnittelet keittiön yhdessä IKEAn asiantuntijoiden kanssa. He auttavat sinua toteuttamaan toimivan kokonaisuuden, joka tekee arjestasi hieman harmonisempaa.

3. Viimeistele keittiösi ilme kanssamme

Kun IKEA-suunnitelmasi on valmis, autamme sinua viimeistelemään keittiösi visuaalisen ilmeen, jotta kokonaisuudesta tulee sinun näköinen. Suunnittelu- ja tilauspalvelumme kautta autamme sinua eteenpäin.

Kun olet tyytyväinen keittiöösi, voit tilata sen vaivattomasti verkkokaupastamme. Tilaa tämän jälkeen myös IKEA-tuotteet, jotta sinulla on kaikki tarvittava kotonasi odottamassa asennusta.

Nauti suunnittelusta!