Tarinamme

Me uskomme, että jokainen meistä ansaitsee oman näköisensä kodin, jossa on hyvä olla. Kodin, joka tuntuu sunnuntailta.

Laadukas muotoilu kuuluu jokaiselle ja kauneuden tulisi olla kaikkien saatavilla. Me yhdistämme korkealaatuiset materiaalit huolelliseen suunnitteluun ja taitavaan käsityöhön sekä käytämme IKEAn runkoja tuotteidemme pohjana. Näin voimme tarjota sinulle vapauden luoda persoonallinen ja omannäköisesi koti kohtuulliseen hintaan.

Tuotteemme ja mallistomme luoneet suunnittelijat, arkkitehdit ja taiteilijat jatkavat skandinaavisen muotoilun historian jalanjäljissä. Jatkamme ylpeydellä modernistista perinnettä luomalla kohtuuhintaisia designkalusteita hyödyntäen modernia teknologiaa ja korkealaatuisia materiaaleja. Pohjoismaisen käsityötaidon kunnioittaminen kulkee mukana kaikessa, mitä teemme: tuotteemme ovat suomalaista puu- ja käsityöosaamista.

Kuten kaikki designista kiinnostuneet ihmiset, tiedämme ettei hyvä maku ole sama asia kuin korkea hinta. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota hyvin suunnitellun tuotteen ja miellyttävän palvelukokemuksen nettikaupastamme pakkaukseen ja aina valmiiseen tuotteeseen ja tunnelmalliseen tilaan asti.

Tervetuloa perheeseen!

Yhdistämme korkealaatuiset materiaalit huolelliseen suunnitteluun ja taitavaan käsityöhön sekä käytämme Ikean runkoja tuotteidemme pohjana. Näin voimme tarjota sinulle vapauden luoda omannäköisesi koti kohtuulliseen hintaan.