Tarinamme

Me uskomme, että jokainen meistä ansaitsee oman näköisensä kodin, jossa on hyvä olla. Kodin, joka tuntuu sunnuntailta.

Laadukas muotoilu kuuluu jokaiselle ja kauneuden tulisi olla kaikkien saatavilla. Me yhdistämme korkealaatuiset materiaalit huolelliseen suunnitteluun ja taitavaan käsityöhön sekä käytämme IKEAn runkoja tuotteidemme pohjana. Näin voimme tarjota sinulle vapauden luoda persoonallinen ja omannäköisesi koti kohtuulliseen hintaan.

Tuotteemme ja mallistomme luoneet suunnittelijat, arkkitehdit ja taiteilijat jatkavat skandinaavisen muotoilun historian jalanjäljissä. Jatkamme ylpeydellä modernistista perinnettä luomalla kohtuuhintaisia designkalusteita hyödyntäen modernia teknologiaa ja korkealaatuisia materiaaleja.

Pohjoismaisen käsityötaidon kunnioittaminen kulkee mukana kaikessa, mitä teemme: suurin osa tuotteistamme valmistetaan perheomisteisissa tehtaissa ja työpajoissa ympäri Suomen. Kaikki on huolellisesti harkittua: värimme heijastelevat Itämeren saaristoluonnon sävyjä ja muotokielemme perustuu vahvaan arkkitehtuurin ymmärrykseen.

Tervetuloa tasa-arvoisen kauneuden maailmaan. Tervetuloa A.S.Helsingölle. 

Yhdistämme korkealaatuiset materiaalit huolelliseen suunnitteluun ja taitavaan käsityöhön sekä käytämme Ikean runkoja tuotteidemme pohjana. Näin voimme tarjota sinulle vapauden luoda omannäköisesi koti kohtuulliseen hintaan.