Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät laajasti tietoa tuotteista ja konseptistamme sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Tilaaminen, toimitus, tuotteet ja mallisto, vetimet, rungot, työtasot, asennus, turvallisuus, jne.
Toimitus

Toimitamme kaikkiin EU-maihin sekä Norjaan ja Sveitsiin. Vetimiä toimitamme myös Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.

Keittiöt, vaatekaapit ja senkit (ovet ja peitelevyt ) 

Tilaustuotteidemme (ovet, peitelevyt ja sokkelit) toimitusaika on normaalisti 5 viikkoa.

Kaikki tuotteemme valmistetaan aina tilaustyönä, minkä vuoksi tuotteiden tarkka toimitusajankohta tarkentuu tilauksen valmistuttua tuotannosta.

Hanat ja altaat

Jos tilaat ainoastaan hanan tai altaan, niiden toimitusaika on keskimäärin 7 arkipäivää.

Kun tilaat keittiön, kaikki osat toimitetaan samaan aikaan, jolloin tuotteiden toimitusaika on noin 5-7 viikkoa tilauksesta.

Vetimet ja jalat

Jos tilaat ainoastaan vetimet tai jalat, niiden toimitusaika on noin 7 arkipäivää.

Kun tilaat keittiön, senkin tai vaatekaapin, kaikki osat toimitetaan samaan aikaan, jolloin tuotteiden toimitusaika on noin 5-7 viikkoa tilauksesta.

Työtasot

Suurin osa työtasoistamme on hyllytavaraa, jolloin aika mittauksesta asennukseen on noin 1–2 viikkoa. Mikäli kyseessä on tilaustuotteena oleva materiaali, on toimitusaika noin 4–8 viikkoa.

Instant Collection -senkit

Instant Collection -mallistomme senkit saat kotiisi nopeasti, noin seitsemän päivän sisällä tilauksesta.

Tuotteet kannetaan asuinrakennuksesi pääsisäänkäynnin ulkopuolelle tai niin lähelle kuin kuljetusauto pääsee. Mikäli tilauksesi on iso, suosittelemme varaamaan kantoapua.

Pääkaupunkiseudulla Suomessa tehdyt tilaukset sisältävät kantoavun sisälle kotiisi asti.

Keittiöt

Tilaustuotteidemme (ovet, peitelevyt ja sokkelit) toimitusaika on normaalisti 5 viikkoa.

Kaikki tuotteemme valmistetaan aina tilaustyönä, minkä vuoksi tuotteiden tarkka toimitusajankohta tarkentuu tilauksen valmistuttua tuotannosta.

A.S.Helsingö-keittiöt rakentuvat IKEAn kaapinrunkojen päälle. Tämän vuoksi sinun tulee suunnitella keittiö IKEAssa ja ostaa keittiön rungot erikseen IKEAsta. Meiltä ostat keittiön näkyvät osat.

Lue lisää: Näin ostat A.S.Helsingö-keittiön

Jos sinulla on jo IKEAn METOD- tai FAKTUM-keittiö, voit säilyttää keittiön rungot ja uudistaa keittiösi ulkonäön tuotteillamme.

Koska keittiömme rakentuvat IKEAn kaapinrunkojen päälle, sinun tulee tehdä keittiösi tekninen suunnitelma IKEAssa. Me tarjoamme sekä aloitus- että suunnittelutapaamisia tukeaksemme sinua projektisi kaikissa vaiheissa. 

Olet myös lämpimästi tervetullut vierailemaan showroomilllamme Helsingissä tai Tukholmassa. Showroomeillamme voit tutustua meihin ja nähdä tuotteemme kodinomaisessa ympäristössä. Aloitustapaaminen ja showroom-käynti ovat ihanteellisia suunnitteluprosessisi alkuvaiheessa ja suunnittelutapaaminen on hyvä varata sen jälkeen kun olet viimeistellyt IKEA-suunnitelmasi.

A.S.Helsingö-showroomit
Aloitustapaaminen
Suunnittelu- ja tilauspalvelu

Emme tarjoa asennuspalvelua, mutta voit käyttää IKEAn virallisia yhteistyökumppaneita tai muita asennusyrityksiä, joilla on kokemusta IKEA-keittiöiden asentamisesta. Voit myös asentaa A.S.Helsingö-keittiösi itse, mutta suosittelemme käyttämään ammattilaista kauniin lopputuloksen aikaansaamikseksi.

Lue lisää: IKEAn asennus- ja kokoamispalvelut

Mitoituksemme noudattavat IKEA-runkojen mitoitusta, jonka vuoksi emme valmista erikoismittaisia ovia.

Mitoituksemme noudattavat IKEA-runkojen mitoitusta, jonka vuoksi emme valmista erikoismittaisia ovia.

Vaatekaapit

Tilaustuotteidemme (ovet, peitelevyt ja sokkelit) toimitusaika on normaalisti 5 viikkoa.

Kaikki tuotteemme valmistetaan aina tilaustyönä, minkä vuoksi tuotteiden tarkka toimitusajankohta tarkentuu tilauksen valmistuttua tuotannosta.

Voit ostaa vaatekaapin helposti verkkokaupastamme, jossa voit suunnitella omannäköisesi kokonaisuuden. Aloita vaatekaappisi suunnittelu tästä.

Mikäli et löydä verkkokaupastamme haluamaasi kokonaisuutta, voit ottaa yhteyttä suunnittelupalveluumme, jossa tuotearkkitehtimme auttavat sinua löytämään kotiisi sopivan ratkaisun. Räätälöityjä säilytysratkaisuja varten sinun tulee tehdä IKEA-suunnitelma haluamastasi kokonaisuudesta. 

Lue lisää: IKEAn vaatekaappisuunnittelupalvelut

A.S.Helsingö-vaatekaapit rakentuvat IKEA PAX -runkojen päälle. Tämän vuoksi sinun tulee ostaa vaatekaapin rungot ja sisusteet erikseen IKEAsta. A.S.Helsingölta ostat siis vaatekaapin näkyvät osat. 

Kun ostat vaatekaappisi verkkokaupastamme, saat listan tarvittavista IKEA-tuotteista tilausvahvistuksen mukana, sisusteita lukuun ottamatta. Mikäli suunnittelet kotiisi räätälöidyn säilytysratkaisun IKEAssa, saat listan tarvittavista tuotteista IKEAsta.

A.S.Helsingö-vaatekaappien asennus on helppoa kun seuraat asennusohjeita, jotka tulevat tuotteen mukana. Lataa alta asennusohjeet malleittain

Ingarö, Samsö, Ensiö - asennusohje

Lalax - asennusohje

VASS - asennusohje

Huomaathan, että asennusohjeemme ovat tyylikohtaisia. Voit tarkistaa vaatekaappisi tyylin tilausvahvistuksestasi.

Kun ostat Plain-tyylisen vaatekaapin, voit valita joko 50 cm tai 100 cm leveän PAX-rungon IKEAsta. Huomaathan, että tilausvahvistuksesi mukana tulevassa IKEA-ostoslistassa on aina listattu 100 cm leveä runko kun tilaat vaatekaapin Plain-tyylissä, mutta voit ostaa IKEAsta kapeamman rungon. 

Spacer panel -tyylin vaatekaapin rungot ovat puolestaan aina 50 cm leveitä.

Senkit

Tilaustuotteidemme (ovet, peitelevyt ja sokkelit) toimitusaika on noin 5 viikkoa.

A.S.Helsingö-senkit rakentuvat IKEAn METOD-runkojen päälle. Tämän vuoksi sinun tulee ostaa senkin rungot erikseen IKEAsta. Meiltä ostat senkin näkyvät osat. Saat listan tarvittavista IKEA-osista tilausvahvistuksesi mukana.

Voit ostaa senkin helposti verkkokaupastamme, jossa voit suunnitella omannäköisesi kokonaisuuden. Kokeile suunnittelutyökaluamme ja aloita senkkisi suunnittelu!

A.S.Helsingö-senkkien asennus on helppoa kun seuraat asennusohjeita, jotka tulevat tuotteen mukana. Huomioithan, että senkki tulee aina kiinnittää seinään turvallisuussyistä.

Katso asennusvideomme:

A.S.Helsingö-senkki - Plain
A.S.Helsingö-senkki - Frame
A.S.Helsingö-senkki - Spacer panel

Lataa asennusohjeet tästä

Huomaathan, että asennusohjeemme ovat tyylikohtaisia, eivät mallikohtaisia. Voit tarkistaa senkkisi tyylin tilausvahvistuksestasi.

Emme valitettavasti valmista senkkejä omilla mitoilla. Löydät mallistomme kokovaihtoehdot helposti verkkokaupastamme

Kylpyhuonekalusteet

Voit ostaa kylpyhuonekalusteet joko suoraan kuratoiduista valikoimastamme tai suunnitella oman kokonaisuuden konfiguraattorikaupassa.

Arkkitehtimme ovat suunnitelleet kylpyhuonekalusteemme kokonaisuuksiksi, jotta valinta ja ostaminen olisi mahdollisimman helppoa. Kylpyhuonekalusteemme koostuvat ovista, sivupaneeleista, tasosta, altaasta, hanasta, vetimistä (Samsö mallissa ei ole vetimiä) ja jaloista. Voit helposti personoida kalusteemme yhdistämällä eri malleja, tyylejä, värejä jne. konfiguraattorikaupasta.

Kylpyhuonekalusteidemme toimitusaika on normaalisti 5 viikkoa.

Puutuottemme (ovet ja peitelevyt) valmistetaan aina tilaustyönä, minkä vuoksi emme voi antaa tarkkaa toimitusajankohtaa. Taso, allas. hana, vetimet ja jalat toimitetaan osana kokonaisuutta. Logistiikkapartnerimme ottavat sinuun yhteyttä sopiakseen tarkasta toimitusajankohdasta.

Kylpyhuonekalusteemme kootaan Ikea Metod-kaapinrunkojen päälle. Tämän lisäksi Ikealta tulee ostaa laatikostot, saranat ja seinäkiinnityskisko. Saat meiltä oston yhteydessä listan IKEA-tuotteista, joita tarvitset kylpyhuonekalusteeseesi.

A.S.Helsingöltä saat kaikki näkyvät osat: ovet, peitelevyt, tason, altaan, hanan, vetimet ja jalat.

A.S.Helsingön kylpyhuonekalusteet sisältävät aina hanaliitännän, vesilukon ja siivilän, jotka sopivat tuotteisiimme. Jokainen kylpyhuone on kuitenkin aina yksilöllinen, joten voit tarvittaessa joutua hankkimaan erilliset vesi-ja putkiliitännät. Saat nämä helpoiten lisensoidulta putkimieheltä, jonka tulee asentaa vesikalusteet yleisen tuotetakuun säilyttämiseksi.

Kylpyhuonekalusteemme täyttävät kaikki normaalit kylpyhuonekalusteiden standardit. Kylpyhuonekaluste ei saa kuitenkaan olla suorassa kontaktissa veden kanssa. Jotta kosteus ei pääse tunkeutumaan saumoihin, sinun tulee aina sijoittaa kylpyhuonekaluste riittävälle etäisyydelle suihkusta, kylvystä jne., jotta niihin ei pääse toistuvasti roiskumaan vettä. Mikäli tuote kastuu, pyyhi se välittömästi kuivalla liinalla.

On myös erittäin tärkeää, että sinulla on kunnollinen ilmastointi, joka säätelee kylpyhuoneesi kosteutta niin, että se säilyttää hyväksytyn tason. Liian korkea kosteus voi altistaa kylpyhuonekalusteet rasituksille, joiden ei katsota kuuluvan suosituksiimme.

Ikea suosittelee tällä hetkellä Metod runkoja keittiöihin ja kodinhoitohuoneisiin. Tiedämme kuitenkin, että Metod runkoja vastaavia runkoja käyttää monet muutkin toimijat alalla, jonka takia ne soveltuvat myös kylpyhuoneisiin.

Kuten kaikkien kylpyhuonekalusteiden osalta, niin kylpyhuonekalusteemme tulee kuitenkin asentaa riittävälle etäisyydelle suihkusta, kylvystä jne., jotta niihin ei pääse toistuvasti roiskumaan vettä. Mikäli tuote kastuu, tulee se kuivata viipymättä. Asennus-ja hoito-ohjeitamme noudattamalla kylpyhuonekalusteemme täyttävät samat laatustandardit kuin monet muutkin alan tuotteet.

Kyllä, kylphuonekalusteeme tulee kiinnittää seinään. Suosittelemme, että seinäkiinnitys tehdään Ikean kiinnityskiskolla, joka on mukana lähettämmässämme Ikea-ostolistassa. Kiinnityskiskon asennusohjeet saat mukana Ikean tilauksessa.

Arkkitehtimme ovat suunnittelleet kylpyhuonekalusteemme siten, että kaikki tuotteet sopivat harmonisesti yhteen ja tuotteen valinta helpottuu. Tämän takia myymme kylpyhuonekalusteita vain kokonaisuuksina.

Suosittelemme aina asentajan ja lisensoidun putkimiehen käyttämistä tuotteidemme asennuksessa, jotta yleiset takuukäytännöt pätevät. Tilauksen mukana tulee ohjeet kalusteen asentamiseen. Mikäli olet kadottanut ohjeet, niin voit ladata ne myös helposti tästä.

Vetimet

Jos tilaat ainoastaan vetimet, niiden toimitusaika on noin seitsemän arkipäivää tilauksesta. Kun tilaat keittiön, senkin tai vaatekaapin, kaikki osat toimitetaan samaan aikaan, jolloin tuotteiden toimitusaika on noin 5 viikkoa tilauksesta.

Vetimien asentaminen on helppoa kun seuraat asennusohjeita, jotka tulevat tuotteen mukana. Ohjeista näet myös meidän suosituksemme vetimien asennuspaikasta.

Vetimet asennetaan yleensä avaussuuntaan, mutta jos esimerkiksi haluat symmetrisemmän lopputuloksen voit asentaa ne senkkien ja keittiökaappien ovien keskelle. Suosittelemme, että asetat levyn taakse puupalan, jotta taustapuoli ei lohkeile. 

Senkkien asennusvideosta voit myös katsoa miten vetimet asennetaan – olit sitten asentamassa niitä keittiön, vaatekaapin tai senkin oviin.

Ovissa ei ole valmiiksi porattuja reikiä niille, joten voit päättää vetimien paikan oman maun mukaan.

Koska arvostamme materiaaleja, jotka ikääntyvät luonnollisesti, jätämme messinkiset ja kupariset vetimemme käsittelemättömiksi. Ajan kuluessa ne saavat kauniin patinan. Jos kuitenkin haluat puhdistaa vetimet, voit kiillottaa ne metallinpuhdistusaineella.

On useita vaihtoehtoja, jos et halua vetimiä oviisi. Voit valita meidän push-open mekanismin, ylipitkien ovien sekä Samsö-mallin ovien välillä. 

Push-open mekanismi asennetaan oven sisäpuolelle, ja antaa siten kalusteelle todella suoraviivaisen ulkonäön. Ovet avataan ja suljetaan hellävaraisesti painamalla.

A.S.Helsingön ylipitkät ovet Ingarö-mallissa ovat toinen käytännöllinen vaihtoehto. Ovet ovat tarkoitettu seinäkaapeille ja ovat runkoa 5 cm pidemmät alareunasta. Oven alareuna toimii avausmekanismina ja peittää esimerkiksi työtasovalaisimet ja pistorasiat.

Kolmas vaihtoehto on Samsö-mallin ovet, joissa on kauniisti muotoillut integroidut vetimet.

IKEAlla on myös push-to-open laatikoita, jotka toimivat samalla tavalla kuin push-open mekanismimme.

Jalat senkeille

Jos tilaat ainoastaan jalat, niiden toimitusaika on noin seitsemän arkipäivää tilauksesta. Kun tilaat senkin jaloilla, kaikki osat toimitetaan samaan aikaan, noin 5 viikkoa tilauksesta.

Jalkojen asentaminen on helppoa kun seuraat asennusohjeita, jotka tulevat tuotteen mukana. Ohjeista näet myös meidän suosituksemme jalkojen asennuspaikasta, mutta voit tietenkin päättää niiden paikan oman maun mukaan.

Huomioithan, että huonekalu tulee aina kiinnittää seinään turvallisuussyistä.

Arvostamme materiaaleja, jotka ikääntyvät luonnollisesti – siksi jätämme messinkiset ja kupariset jalat käsittelemättömiksi. Ajan kuluessa ne saavat kauniin patinan.

Jalkoja ei kuitenkaan kosketa yhtä paljon kuin vetimiä, joten ne eivät yleensä patinoidu samalla tavalla kuin vetimemme. Jos haluat puhdistaa jalat, voit kiillottaa ne metallinpuhdistusaineella. 

Voit asentaa A.S.Helsingö-jalat huonekaluun, joka ei ole meiltä. Huomioithan kuitenkin, että huonekalu tulee aina kiinnittää seinään turvallisuussyistä.

Kivitasot

Toimitamme kivitasoja keittiöihin vain pohjoismaihin (Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja) tiettyjen vyöhykkeiden sisällä. Huomioithan, että rajoitukset eivät koske senkkien kivitasojen toimitusta. 

Suomi

300 km säteellä Helsingistä

Ruotsi

250 km säteellä Tukholmasta
230 km säteellä Malmöstä
100 km säteellä Helsingborgista
50 km säteellä Göteborgista

Tanska

200 km säteellä Kööpenhaminasta

Norja

250 km säteellä Oslosta

Melkein kaikkien kivitasojemme toimitusaika on noin 2 viikkoa mittauksesta asennukseen. Ainoastaan Colonial White ja Coral Clay ovat tästä poikkeus – niiden toimitusaika on noin 4–8 viikkoa. 

Suosittelemme, että tilaat kivitason samaan aikaan kun tilaat A.S.Helsingö-keittiösi varmistaaksesi, että se saapuu ajoissa keittiön asennusta varten.

Tason materiaalin valinnassa kannattaa huomioida se, mihin tilaan kivitaso tulee ja miten haluat käyttää sitä.

Keraamiset kivitasot ovat kaikkein kestävin vaihtoehto. Ne sopivat erinomaisesti käytettäviksi paikkoihin, jotka säännöllisesti altistuvat ruokaroiskeille. Kvartsi on myös kestävä materiaali ja oiva valinta keittiöihin. Happoiset ruoat eivät pilaa kvartsia ja sen lisäksi se on suhteellisen naarmunkestävä.

Jos etsit kivitasoa, joka on tehty luonnonkivestä eikä ole liian herkkä, graniitti ja kvartsiitti kivitasot ovat todella kauniita vaihtoehtoja. Ne ovat kestäviä, mutta myös huokoisia, mikä tarkoittaa, että ne vaativat säännöllistä huoltoa. Ne soveltuvat parhaiten käytettäviksi keittiösaarekkeisiin ja senkkeihin, jotka eivät altistu roiskeille niin paljon. 

Marmoritasot ovat myös upea vaihtoehto kotiisi. On kuitenkin tärkeä muistaa, että marmori on kaikkein pehmein kivimateriaali. Mitkä tahansa öljyt, happamat ja värikkäät ruoat jättävät helposti pysyvän jäljen. Jos hyväksyt patinan ja elämän jäljet olennaisena osana designea, niin marmoritaso sopii sinulle.

Yhteistyökumppanimme hoitaa kivitasojen mittauksen ja asennuksen. Saat lisätietoja käytännön asioista kun teet tilauksen.

On tärkeää pitää huolta kivitasoista oikeilla puhdistusmetodeilla. Alta löydät ohjeet eri materiaaleja varten. 

Keraaminen taso

Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä. Keraamisen tason puhdistukseen ei saa käyttää happamia tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita. 

Keraamiset työtasot ovat hyvin kestäviä, evätkä naarmuunnu helposti. Ne kestävät myös kuumuutta, joten voit jopa laittaa astian suoraan uunista niiden päälle. Suosittelemme kuitenkin aina käyttämään leikkuulautaa. 

Kvartsitaso

Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä. Kvartsitason puhdistukseen ei saa käyttää happamia tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita. Pinttyneiden tahrojen poistamiseen voi käyttää kvartsin puhdistamiseen tarkoitettuja aineita.

Kvartsi kestää kuumuutta vain lyhyen ajan ja saattaa halkeilla jos sen päälle laittaa liian kuuman pannun, joten käytä aina pannunalusta. Suosittelemme myös käyttämään leikkuulautoja kvartsitasolla.

Graniitti

Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä. Graniittitason puhdistukseen ei saa käyttää happamia tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita. Pinttyneiden tahrojen poistamiseen voi käyttää graniitin puhdistamiseen tarkoitettuja aineita. Vältä hankaavien pesuaineiden ja sienten käyttöä. 

Ennakoiminen auttaa pitämään graniittitasosi kiiltävänä. Pyyhi aina kaikki tahrat ja roiskeet, jotka voivat himmentää pinnan. Suosittelemme käyttämään leikkuulautoja ja pannunalusia, jotta pinta säilyy kauniina ja kiiltävänä pidempään. Kivitason uudelleenkäsittely impregnointiaineella pidentää tason ikää ja se pitäisi tehdä säännöllisesti.

Marmori

Marmorin hoidossa tärkeintä on ennaltaehkäisy. Pyyhi marmoritasolta heti roiskeet, sillä ne saattavat jättää marmoriin jopa pysyvän jäljen. Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä.  Älä koskaan käytä voimakkaita pesuaineita kuten etikka- tai ammonniakkipohjaisia pesuaineita. Vältä myös hankaavia pesuaineita ja hankaussieniä. Pinttyneiden tahrojen poistamiseen voi käyttää marmorin puhdistamiseen tarkoitettuja aineita.

Marmori on huokoinen materiaali, ja siksi kannattaa aina käyttää leikkuulautoja ja pannualusia. On myös hyvä muistaa, että vaikka puhdistaisit ja hoitaisit marmoria huolellisesti, pintaan saattaa silti jäädä pysyviä jälkiä tai väri saattaa muuttua aikojen saatossa. Marmoritasot tulisi käsitellä impregnointiaineella vähintään kerran vuodessa.

Milieu-maalit

Milieu-maali on vallankumouksellinen ja poikkeuksellisen ekologinen sisämaali. Se on päästötön ja säilöntäaineeton premium-maali, joka on turvallinen valinta sekä sinulle että ympäristölle. Milieu-maali on myös allergeeniton ja täysin hajuton, joten se sopii kaikille, myös kaikkein herkimmille. Maali on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa ja sille on myönnetty allergiatunnus.

Milieu-maalin pääsideaine on akryyli. Käyttämällä akryylia sideaineena pystyimme luomaan sekä päästöttömän että poikkeuksellisen ekologisen maalin. Akryyli tekee maalista myös pestävän ja erittäin kestävän.

VOC-päästöt (eng. Volatile Organic Compounds) ovat haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Ne vapautuvat ilmaan kaasuina tietyistä kiinteistä aineista ja nesteistä, kuten esimerkiksi maalista, niiden kuivuessa. Niitä voi myös vapautua ilmaan kuukausia maalaamisen jälkeen ja ne ovat haitallisia sekä terveydellemme että ympäristölle. Korkeat VOC-pitoisuudet ovat yleisiä maaleissa, mutta Milieu on Zero VOC -maali, jonka VOC-pitoisuus on poikkeuksellisen matala, alle 1g/litra.

Milieu-maalien valmistuksessa on käytetty innovatiivista menetelmää, jossa säilöntäaineiden lisäämisen sijaan maalin säilyvyys taataan tarkalla reseptiikalla ja luonnollisella säilyvyysprosessilla. Maaliemme VOC-pitoisuus on muun muassa tämän ansiosta poikkeuksellisen matala.

Milieu-maali valmistetaan Suomessa.

Yksi 4 litran maalipurkki riittää yhteen maalikerrokseen noin 30–40 neliömetrille. Voit myös käyttää maalilaskuriamme laskeaksesi kuinka paljon maalia tarvitset projektiasi varten. Löydät laskurin klikkaamalla mitä tahansa sävyä värikartassamme.

Milieu-sävyt ovat suunnittelijoidemme ja arkkitehtiemme suunnittelemia, joten niillä ei ole NCS-koodeja.

Milieu-maali soveltuu levy-, tapetti- ja rappaus- sekä betonipinnoille.

Kyllä voit. Milieu-maalit soveltuvat myös puupinnoille.

Milieu-sävyt on suunniteltu vastaamaan meidän olemassa olevia keittiö-, vaatekaappi- ja senkkivärejä. Sävyt eivät kuitenkaan koskaan vastaa täysin toisiaan, sillä Milieu-maalien ja keittiöissämme sekä säilytysratkaisuissamme käytettyjen maalien kiiltoaste eroavat toisistaan. Myös maalaustekniikat ja maalattavat pinnat ovat erilaisia, mikä vaikuttaa maalin pintaan.

Milieu-maalaustarvikkeet

Jotta maalaaminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja jälki kaunista, olemme koonneet laadukkaista maalausvälineistä koostuvan 9-osaisen The Essentials Kit -tarvikesetin. Se sisältää kaikki kotimaalarin tarvitsemat maalausvälineet, joilla maalaat helposti yksittäisen seinän, koko huoneen tai katon. The Essentials Kit sisältää ison ja pienen telan varsineen, jatkovarren, pensselin, maalarinteipin, teippireunaisen suojapaperirullan sekä maalikaukalon. 

Olemme myös koonneet pienemmän 5-osaisen The Support Kit -maalaustarvikesetin, joka sisältää kaiken mitä kaverisi tarvitsee, jos suunnittelet toteuttavasi maalausprojektin yhteistuumin jonkun kanssa. Tämä setti on myös oikea valinta kodin pienempiä maalausprojekteja varten. The Support Kit sisältää ison telan varsineen, maalarinteipin, pensselin ja maalikaukalon. 

Kaikki maalaustarvikkeemme on kehitetty yhdessä maalausalan ammattilaisten kanssa juuri Milieu-maaleille sopiviksi, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Laadukkailla ja oikein valituilla maalaustarvikkeilla saavutat kauniin lopputuloksen, kun taas huonolaatuiset tai väärin valitut välineet voivat pilata lopputuloksen vaikka maali olisi laadukas.

Kuten kaikissa hankinnoissa, myös maalaustarvikkeissa kannattaa ajatella pitkäikäisyyttä. Oikein huollettuina laadukkaita maalausvälineitä voi käyttää vuosia, ja ne säästävät siten rahaa ja vaivaa tulevissa projekteissa, sekä tietenkin luonnonvaroja. 

Oikein huollettuina laadukkaita maalausvälineitä voi käyttää vuosia. Maalaustavikkeemme ovat korkealuokkaisesti valmistettuja, joten kunhan peset ne oikein ja pidät niistä hyvää huolta, voit käyttää niitä kerta toisensa jälkeen.

Milieu | Tilaaminen, toimitus & palautus

Luottokortti (Visa, MasterCard) 

Tilisiirto 

Mobiilimaksu (MobilePay, Pivo) 

Lasku & osamaksu (OP Lasku) 

PayPal

Sävymallit toimitetaan ilmaiseksi kotiinkuljetuksena valitsemaasi toimitusosoitteeseen.  

Maalit toimitetaan kotiinkuljetuksena valitsemaasi toimitusosoitteeseen tai Postin tai Matkahuollon pakettiautomaattiin. Voit myös valita Budbeen kotiinkuljetuksen tietyillä alueilla. 

Maalaustarvikkeet toimitetaan joko osana maalipurkkien toimitusta tai erikseen kotiinkuljetuksena valitsemaasi toimitusosoitteeseen tai Postin tai Matkahuollon pakettiautomaattiin. Voit myös valita niille Budbeen kotiinkuljetuksen tietyillä alueilla.

Sävymallien sekä yli 200 € tilauksien toimitus on ilmainen.  

Postin tai Matkahuollon kotiinkuljetus on 10 € per tilaus tai pakettiautomaattiin tilattaessa 5 € per tilaus.  

Budbeen kotiinkuljetus on 10 € per tilaus.

Postin ja Matkahuollon arvioitu toimitusaika on 1–3 arkipäivää tilauksen tekemisestä.  

Budbeen arvioitu toimitusaika on 1–2 arkipäivää. 

Maaleillamme sekä maalaustarvikkeillamme on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä alkuperäisessä pakkauksessa. Maalipurkin on oltava avaamaton.  

Mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuottteen, olethan ensin meihin yhteydessä sähköpostitse (info@helsingo.com). Kerro viestissäsi myös lyhyesti miksi haluat palauttaa tuotteen. Saat tämän jälkeen meiltä yksityiskohtaiset palautusohjeet. Huomioithan, että sinun tulee maksaa palautuskulut. Palautamme tuotteen ostohinnan mahdollisimman pian kun olemme saaneet palautuksen käyttäen alkuperäisessä maksussa käytettyä maksutapaa.  

Jos et ota meihin yhteyttä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, pidätämme oikeuden vastaanottaa palautuksia. Huomaathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin palautus.

Toimitamme maaleja ja maalaustarvikkeita kaikkiin EU-maihin sekä Norjaan ja Sveitsiin.

Lähetämme sinulle seurantakoodin antamaasi sähköpostiosoitteeseen kun tilaus on lähetetty varastoltamme.