Vaatekaappimallisto

Suomalaista puutyötä ja uniikkia muotoilua kohtuuhinnalla

Suomalaista puu- ja käsityötä

Pohjoismaiden suunnittelijoiden muotoilua

Kohtuuhintainen, Ikean PAX-rungot

Vaatekaappimallit

Puusepänovet Ikean rungoilla

Ylivertainen hinta-laatusuhde

Näin ostat vaatekaapin

Värimallilaatikko

Kokeile sävyjä kotona
Osta värimallit

Usein kysyttyä vaatekaapeista

Tilaustuotteidemme (ovet, peitelevyt ja sokkelit) toimitusaika on normaalisti 5 viikkoa.

Huomaa, että emme voi antaa sinulle tarkkaa toimituspäivää etukäteen. Kun tavarasi ovat valmiita toimitettavaksi, logistiikkakumppanimme ottavat sinuun yhteyttä sopiakseen tarkasta toimitusajankohdasta.

Voit ostaa vaatekaapin helposti verkkokaupastamme, jossa voit suunnitella omannäköisesi kokonaisuuden. Aloita vaatekaappisi suunnittelu tästä.

Mikäli et löydä verkkokaupastamme haluamaasi kokonaisuutta, voit ottaa yhteyttä suunnittelupalveluumme, jossa tuotearkkitehtimme auttavat sinua löytämään kotiisi sopivan ratkaisun. Räätälöityjä säilytysratkaisuja varten sinun tulee tehdä IKEA-suunnitelma haluamastasi kokonaisuudesta.

Kyllä, A.S.Helsingö-vaatekaapit rakentuvat IKEA PAX -runkojen päälle. Tämän vuoksi sinun tulee ostaa vaatekaapin rungot ja sisusteet erikseen IKEAsta. A.S.Helsingölta ostat vaatekaapin näkyvät osat: ovet, peitelevyt ja vetimet. 

Kun ostat vaatekaappisi konfiguraattoristamme, saat listan tarvittavista IKEA-tuotteista tilausvahvistuksen mukana, sisusteita lukuun ottamatta.

A.S.Helsingö-vaatekaappien asennus on helppoa kun seuraat Ikena PAX-asennusohjeita sekä meiltä tulevia ohjeita, jotka tulevat tuotteen mukana.

Lataa asennusohjeet tästä

Huomaathan, että asennusohjeemme ovat tyylikohtaisia. Voit tarkistaa vaatekaappisi tyylin tilausvahvistuksestasi.

Kun ostat Plain-tyylisen vaatekaapin, voit valita joko 50 cm tai 100 cm leveän PAX-rungon IKEAsta. Huomaathan, että tilausvahvistuksesi mukana tulevassa IKEA-ostoslistassa on aina listattu 100 cm leveä runko kun tilaat vaatekaapin Plain-tyylissä, mutta voit ostaa IKEAsta kapeamman rungon. 

Spacer panel -tyylin vaatekaapin rungot ovat puolestaan aina 50 cm leveitä.