Moderni harmaa keittiö

Harmaat keittiöt ovat saaneet pitkään kiitosta monipuolisuudestaan. Vaikka trendit vaihtuvat, harmaa pysyy luotettavana valintana kodinomistajille, jotka etsivät modernia mutta ajatonta ilmettä.

Moderni harmaa keittiö
Moderni harmaa keittiö

Vaikka trendit muuttuvat jatkuvasti, harmaa säilyy suosittuna valintana niin kodinomistajien kuin suunnittelijoidenkin keskuudessa. Sen neutraali ja elegantti ulkonäkö tekevät siitä monipuolisen vaihtoehdon, joka sulautuu saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

A.S.Helsingö Ingarö Kitchen in Feather Grey

A.S.Helsingö Inagö-keittiö sävyssä Feather Grey 

Asiantuntijanäkemyksiä harmaista keittiöistä

Tuotearkkitehtimme painottavat harmaan keittiön suunnittelussa huolellista sävyjen valintaa harmonisen ja visuaalisesti houkuttelevan tilan luolmiseksi. Vaikka klassiset keskisävyiset harmaat sävyt ovat kestosuosikkeja, on havaittavissa myös kasvava trendi tutkia greigen- tai muita murretun harmaan sävyjä tuomaan luonnetta yleisilmeeltään harmaaseen kiettiöön.

A.S.Helsingö VASS in Amager Grey

A.S.Helsingö VASS Kitchen sävyssä Amager Grey 

 

Tasapainoinen tyyli syntyy tasoittamalla tummien ja vaaleiden sävyjen kontrastia 

Ihanteellisen tasapainon löytäminen valon, tummien ja vaaleiden sävyjen välillä on keskeistä modernin harmaan keittiön suunnittelussa. Sekoittamalla tummia ja vaaleita elementtejä voit välttää tilan tuntumasta tasaiselta tai yksitoikkoiselta. Keskisävyisiä harmaita kaappeja voidaan parittaa vaaleampien työtasojen kanssa visuaalisen kontrastin luomiseksi. Harmaan kanssa samaa lämpöastetta olevat muut sävyt kuten oliivinvihreä taikka beige voivat tasapainottaa kokonaisuutta ja tuoda keittiöön lisää syvyyttä. 

A.S.Helsingö Ark Kitchen in Polar Grey

A.S.Helsingö Ark-keittiö sävyssä Polar Ash

Lisää keittiöösi viihtyvyyttä lämpimän harmaan avulla

Vaikka harmaa usein yhdistetään viileyteen, se ei välttämättä tarkoita kylmään tai epävieraanvaraiseen yleisilmettä. Lisäämällä lämpimiä harmaan sävyjä keittiöösi luot helposti kutsuvan ja houkuttelevan ilmapiirin. Voit lisätä keittiön lämpöä ja persoonallisuutta luonnonpuun sävyillä. Esimerkiksi vaalea tammilattia  tuo pehmeyttä ja valoa tilaan. Pehmeät tekstiilit lämpimissä sävyissä, kuten matot tai verhot, voivat edelleen parantaa kutsuvaa tunnelmaa.

A.S.Helsingö Ensiö Kitchen in Linen Brown

A.S.Helsingö Ensiö-keittiö sävyssä Linen Brown 

 

Tyylikäs lopputulos vaatii oikeat laitevalinnat

Oikeiden laitteiden ja kiinnikkeiden valinta on ratkaisevaa yhtenäisen ja tyylikkään harmaan keittiön saavuttamiseksi. Jos lisätä keittiöön lämpöä valitse kultainen tai messinkinen sinkki ja hana. Jos tavoitteenasi on hyvin harmominen yleisilme, ruostumaton teräs mukautuu harmaaseen keittiöön erinomaisesti. 

A.S.Helsingö Ensiö Kitchen in Thermal Grey

A.S.Helsingö Ensiö-keittiö sävyssä Thermal Grey