Tyylikäs ja leikkisä harmaa Lastenhuone

Lastenhuoneiden suunnittelussa värien valinnalla on keskeinen rooli tunnelman luomisessa. Kun tarkoituksenasi on rakentaa tila, joka tukee leikkiä, lepoa ja mielikuvitusta, katse kääntyy harmaan ja greigen sävyihin. Ajaton harmaan sävy on helppo sisustaa vuoden aikojen- sekä lasten mielen mukaan.

Tyylikäs ja leikkisä harmaa Lastenhuone
Tyylikäs ja leikkisä harmaa Lastenhuone

 

Täydellisen sävyn löytäminen 

Kun suunnittelet lastenhuonetta sekä tyttärelle että pojalle, avainasemassa on oikean maalisävyn valitseminen. Oikea maalisävy takaa, että huone sopii molempien lasten mieltymyksiin. Monipuolinen greige on täydellinen valinta lastenhuoneeseesi kun tavoittelet lämmintä ja rauhallista tunnelmaa, johon on helppo yhdistää muita korostusvärejä. Sävyä valitessa on hyvä kiinnittää huomiota siihen, että lapset saavat tuoda huoneeseen oman kädenjälkensä valitsemalla mieleisiä tekstiilejä.

Milieu Paint Linen Brown

Seinissä Milieu sävy Linen Brown

 

Mitä huomioida lastenhuoneen suunnittelussa?

Tärkeä osa lastenhuoneen suunnittelua on varmistaa tilaa leikille. Huonekalujen sijoittaminen ja säilytysratkaisut on hyvä pohtia tarkoin. Tässä lastenhuoneessa säilytys- sekä leikkitila on maksimoitu valitsemalla tilaan puoliparvisänky. Sängyn alle mahtuu helposti säilytyskoreja sekä se toimii oivana tilana rakentaa majoja tai muutoin leikkiä. 

Milieu Paint Linen Brown

Puoliparvisänky maksimoi tilan tehokkuuden. Seinillä Milieu-sävy Linen Brown.

  

Tunnelmaa ja monipuolisuutta

Harmaa toimii erinomaisena pohjana kausittaiselle sisustamiselle. Neutraalin pohjan avulla on helppo vaihtaa korostusväriä kauden- tai lasten mieltymysten mukaan. Raikkaista kesäsävyistä lämpimämpiin syksyn sävyihin, harmaa tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia tilan personointiin sekä kausittaisen ilmeen muokkaamiseen. 

Milieu Paint Linen Brown

Milieu-sävy Linen Brown on täydellinen kausittaisen sisustamisen taustaksi. 

Harmaa lastenhuone on harmoninen yhdistelmä yksinkertaisuutta, monipuolisuutta ja ajatonta eleganssia. Lastenhuoneen suunnittelussa on tärkeää huomioida tilan toiminnallisuus, lasten toiveita unohtamatta. Milieu-sävy Linen Brown toimii ajattomana vaihtoehtona sekä tyttären että pojan huoneeseen.