Kaikki pähkinäkeittiöstä

Kun tarkoituksenasi on täyttää keittiösi lämmöllä ja persoonallisuudella valintasi osuu varmasti puupintoihin. Pähkinä on monipuolinen ja hienostunut valinta keittiösisustukseen. Pähkinä puun rikas historia, kauniin vivahteikkaat sävyt ja vertaansa vailla oleva kestävyys tekevät siitä ajattoman ja esteettisen vaihtoehdon mihin tahansa keittiöön.

Kaikki pähkinäkeittiöstä
Kaikki pähkinäkeittiöstä

Monikäyttöinen pähkinäpuu

Pähkinäpuiset keittiökaapit luovat kotiisi lämpimän tunnelman syvällä sävyllään. Tyylikäs ja harmoninen keittiösuunnittelu on taattu kun yhdistät pähkinäviiluovet esimerkiksi marmori tai graniitti-työtasoon. Jos haluat uudistaa keittiösi rohkealla ja itsevarmalla estetiikalla, pähkinäkaapit ovat varmasti oikea valinta!

A.S.Helsingö Samsö-keittiö Johanna Piispa

A.S.Helsingö Samsö-keittiö sävyssä Natural Wallnut Consentinon Dekton Bergen työtasolla

 

A.S.Helsingön käyttämät pähkinäpuuviilut, ovat tehty sydänpuusta, puun tiheästä sisäosasta. Sydänpuu on tyypillisesti tummempi ja tiheämpi kuin pintapuu, joka on puun ulompi, vaaleampi kerros. Puusepäntöissä sydänpuuta arvostetaan usein sen rikkaasta väristä, kestävyydestä ja ainutlaatuisista syykuvioista. Jokainen viilulevy on viimeistelty sekä tarkastettu huolella.

A.S.Helsingö Samsö Keittiö Johanna Piispa

A.S.Helsingön Samsö-keittiö sävyssä Natural Walnut

 

Pähkinäpuu ei ole vain kaunis, vaan myös kestävä materiaali. Samsö-keittiön ovien kahvat on valmistettu massiivipuusta, mikä varmistaa keittiösi kestävyyden. 

Miksi valita pähkinäpuu

Monipuolisena materiaalina pähkinä toimii kauniina kaappimateriaalina joka sulautuu vaivattomasti erilaisiin kodin sisustustyyleihin. Pähkinäpuu täydentää vaivatta nykyaikaista, modernia ja perinteisimpiäkin keittiösuunnitteluja. Pähkinä huokuu ajatonta viehätystä, jolla luot eleganssia mihin tahansa ympäristöön. 

A.S.Helsingö Samsö-keittiö Johanna Piispa

A.S.Helsingön Samsö-keittiö sävyssä Natural Wallnut 

 

Älykäs ja tyylikäs integroitu kaapisto

Yläkaappien puuttuminen on korvattu asentamalla toiselle seinustalle pitkät kaapit, jotka on varustettu vetolaatikoilla. Kun valitset A.S.Helsingön keittiön, joka rakentuu IKEAN kaappirungon päälle saat helposti muunnettua ja laatikostojen kokoa. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden muunnella säilytystilaa tarpeesi mukaan.

A.S.Helsingö Samsö Keittiö Johanna Piispa

Keittiön kaapit on kauniisti integroitu tilaan valitsemalla sama sävy keittiön seiniin ja kaappeihin. Tässä keittiössä sävyksi on valittu Feather Grey.