Näin suunnittelet minimalistisen keittiön luopumatta toiminnallisuudesta

A.S.Helsingö Samsö Keitti on White Oak
A.S.Helsingö Samsö Keitti on White Oak

Yhtenäistä Eleganssia

Rauhallinen ja moderni keittiödesign syntyy yhtenäisistä laatikko- ja ovijaoista. Monet asiakkaamme valitsevatkin alakaappeihin korkeat ovet tai -laatikot ja niiden taakse Ikealta piilolaatikot. Näin ovi- tai laatikkojaon voi suunnitella mieleisekseen välittämättä sisällä olevista toiminnoista. Huolellisesti suunnitellut sisäosat saadaan piilotettua linjakkaan keittiön sisään. Designista ei tarvitse tinkiä, vaikka keittiö on funktionaalinen.

A.S.Helsingö Samsö keittiö sävyssä Water Green

Tässä Samsö-keittiössä yhtenäiset ovet luovat rauhallisen tunnelman. Niiden taakse kätkeytyvät roskakaappi pesukone sekä laatikostoja.

 

Fiksua ja tyylikästä

Ikean rungot ja niiden sisukset on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin funktionaaliset tarpeet; kaikille keittiön tarvikkeille löytyy sopivan kokoiset laatikot ja muut säilytysratkaisut. Jos haluat vetimettömän ilmeen, kannattaa valita uraovellinen Samsö-keittiö tai yhdistää Ingarö- tai Ensiö-keittiöihimme Ikean painalluksella avautuvat Exceptionell-laatikot

A.S.Helsingö Samsö

A.S.Helsingön Ingarö-keittiö sävyssä Feather Grey

 

 

 

Lisää toiminnallisuutte Ikean Utrusta-liittimellä 

Jos tyylin puolesta haluat luoda rytmiä tai symmetriaa ovilla tai laatikoilla, mutta käytännöllisyyden takia yksi ovi olisi parempi vaihtoehto, voit yhdistää kaksi etulevyä Ikean Utrusta-liittimellä. Tämä on hyvä idea esimerkiksi astianpesukoneen tai allaskaapin kohdalla. Yhdistelmiä voi tehdä myös korkeisiin kaappeihin yhdistämällä useita ovia liittimillä. Alla tiskikone on piilotettu kahden peitelevyn taakse. Muiden vetolaatikoiden takana on eri kokoisia sisälaatikoita, joilla keittöstä saa toimivan.

A.S.Helesingö Samsö

A.S.Helsingö Samsö-keittiö in Ivory Beige

 

Vetolaatikoilla lisää säilytystilaa

Keittiön toiminnallisuutta voidaan parantaa vetolaatikoiden käytöllä. Tämä harkittu lähestymistapa säilytystilan suunnitteluun maksimoi tehokkuuden tarjoamalla erikokoisille keittiötarvikkeille omat määritellyt tilansa.

A.S.Helsinsö Ensiö Keittiö

Korkeiden kaappien taakse voi asentaa eri kokoisia laatikoita

 

Korkeat alakaapit tarjoavat monipuolisen vaihtoehdon säilytystilan optimoimiseksi. Erikokoisten laatikoiden asentaminen tarjoaa tehokkaan tavan säästää mitoittaa kaappi oikein erikokoisten keittiötarvikkeiden säilyttämiseksi.