Näin suunnittelet täydellisen lastenhuoneen vaatekaapin

Kuinka suunnitella leikkisä mutta käytännöllinen lastenhuone? Vaatekaappi on tärkeä osa käytännöllistä arkea sekä erinomainen mahdollisuus leikitellä eri väreillä ja materiaaleilla. Kurkkaa meidän vinkit vaatesäilytyksen integroimiseksi osaksi kaunista sisustusta. 

Näin suunnittelet täydellisen lastenhuoneen vaatekaapin
Näin suunnittelet täydellisen lastenhuoneen vaatekaapin

Kun suunnitteilla on lasten makuuhuone on tärkeää löytää tasapaino estetiikan ja toiminnallisuuden välillä. Vanhempina meillä voi olla ensimmäisenä mielessä mahdollisimman houkuttelevan huoneen luominen, mutta on hyvin tärkeää muistaa vaate- ja lelusäilytykseen liittyvät käytännön yksityiskohdat. Esimerkiksi pukeutumishuone on monipuolinen säilytysratkaisu, joka sulautuu saumattomasti lastenhuoneeseen.

Jotta valintoja olisi helpompi tehdä, olemme koonneet kuratoidun listan ensiluokkaisista vaatekaappi-malleista, jotka eivät ainoastaan lisää tilan toiminnallisuutta mutta näyttävät tyylikkäiltä. 

Käytännöllinen ja kaunis ikkunapenkki 

Tämän kauniin ikkunapenkin asentaminen huoneeseen yhdistää tyylikkäästi käytännöllisyyden ja estetiikan. Kaappi toimii kauniina säilytysratkaisuna sekä mukavana penkkinä. Arkkitehdit projektin takana leikittelivät kaapiston syvyydellä luoden "pesämäisen" efektin ikkunan eteen. Tavallinen kaapisto on muutettu kutsuvaksi kokonaisuudeksi muutaman tyynyn, peiton ja strategisesti sijoitetun avoimen ikkuna-sisennyksen myötä.

Ensiö Wardrobe in Feather Grey

A.S.Helsingön Ensiö-vaatekaappi sävyssä Feather Grey 

 

Elegantti ja käytännöllinen Ensiö-vaatekaappi

Tässä uniikissa pukeutumishuoneessa yhdistyy rento leikkisyys ja käytännöllinen eleganssi. Hienovarainen vaaleanpunainen väri sulautuu saumattomasti pikkutytön makuuhuoneeseen. Ikea-kaapin runko on tässä yhdistetty Ensiö-peitelevyihin Blush Rose -sävyssä. Hillityt messinkiset ovenkahvat nostavat tämän huolellisesti suunnitellun säilytystilan ilmettä.

A.S.Helsingö Ensiö Wardrobe Blush Rose

A.S.Helsingön Ensiö-vaatekaappi sävyssä Blush Rose

  

Vaatekkaappi sisäänrakennetulla opiskelunurkkauksella

Tämän opiskelijalle räätälöidyn kaapiston nokkeluus piilee kahden kaapiston väliin rakennetussa opiskelunurkkauksessa. Kaapistot ovat viimeistelty Natural Oak -sivupaneeleilla. Sivupaneelit luovat tilaan kontrastia sekä erottavat opiskelunurkkauksen kauniisti kaapistosta. 

A.S.Helsingön Ingarö-vaatekaappi sävyssä Linen Brown

 

Leikkisä ja kodikas

Lastenhuoneen suunnittelussa on tärkeää käyttää mielikuvitusta. Perinteinen vaatekaappi saadaan istumaan tilaan yhdistämällä vaatekaappi sängyn päätyyn. Otetaanpa esimerkiksi nämä VASS-sisäänrakennetut vaatekaapit Sunday Greige -sävyssä. Kaapiston integroiminen huoneeseen takaa käytännöllisen vaatesäilytyksen ja sopivat laatikostot leluille. 

A.S.Helsingö Vass wardrobe in Sunday Greige

A.S.Helsingön Vass-vaatekkaappi sävyssä Sunday Greige