Ajaton valkoinen keittiö

Keittiösuunnittelun muuttuvassa maailmassa on yksi väri, joka kestää aikaa: valkoinen. Valkoisen sisustuksen ajattomuus on puhutellut kautta aikojen, ja nyt tämä klassinen sävy tekee paluutaan keittiösuunnittelussa. Hyppää mukaan tutkimaan valkoisten keittiöiden modernia tulkintaa, jossa yhdistyvät eleganssi, toiminnallisuus ja ripaus skandinaavista charmia.

Ajaton valkoinen keittiö
Ajaton valkoinen keittiö

 

 

Sävyn lämpö sekä keittiökaapiston muotokieli vaikuttaa lopputulokseen

Valkoisten sävyjen väripaletti vaihtelee kirkkaasta ja neutraalista valkoisesta lämpimään kermanvalkoiseen, tarjoten lukuisia mahdollisuuksia. Kun kyseessä on keittiö, oikean sävyn valinnassa on hyvä olla tarkkana sillä sävyjen vivahde-eroilla on voi olla hyvinkin suuri merkitys koko tilan yleisilmeeseen. Lisäksi valitsemasi kaapinovien muotokieli vaikuttaa keittiön tunnelmaan.

A.S.Helsingö Ingarö-keittiö sävyssä Natural white

 

Yhdistele valkoista muiden värien ja vaihtelevien materiaalien kanssa 

Valkoiset kaapit on helppo yhdistää esimerkiksi vaaleaan tammeen tai syvän ruskeaan pähkinäpuuhun. Yhdistämällä valkoista muihin väreihin ja pintamateriaaleihin luot keittiöön kontrastia joka taas lisää tilan visuaalista kiinnostavuutta. 

A.S.Helsingo Ensiö-keittiö sävyssä Natural White

Valkoinen korostaa keittiösi estetiikkaa

Yksi valkoisen keittiön eduista on ehdottomasti sen muokkautuvuus. Valkoinen keittiö jättää tilaa näyttäville keittiötasoille ja sisutuksella leikittelylle. Tilan yleisilmettä on helppo muuttaa vaihtamalla tilan tekstiilejä ja koriste-esineitä.

A.S.Helsingö Ensiö-keittiö sävyssä Natural White 

 

Mitä sinun tulee huomioida kun valitset valkoisen keittiön? 

Pysyäkseen raikkaana, keittiön pinnat on hyvä puhdistaa huolellisesti säännöllisin väliajoin. Jos keittiösi on kokonaan valkoinen, tuotearkkitehtimme suosittelevat kiinnittämään erityistä huomiota tilan valaistukseen. Valaistuksen väri ja määrä vaikuttaa siihen, onko keittiön yleisilme ja tunnelma lämmin taikka kylmä. Kiinnittämällä huomiota tilan valaistukseen varmistat, että keittiösi on harmoninen tila joka sopii kotiisi saumattomasti. 

A.S.Helsingö Ingarö-keittiö in Natural White