Keittiömallisto

Keittiömallistomme on suunniteltu luomaan yksilöllisiä kokonaisuuksia ja räätälöityjä ratkaisuja kotiisi.

Suomalaista puu- ja käsityötä

Ketjukeittiötä edullisempi, Ikean-rungoilla

Yksilöllisiä, sisustukseen sopivia kokonaisuuksia

Uutuus!

ARK

ARK-keittiömme tallentaa aitojen materiaalien harmonian. Dynaaminen puupinta täydentyy heijastavilla alumiinisisusteilla ja tekstuuroidulla kivellä.

Ingarö

Ingarö

Ingarö

Ingarö

Ajaton Ingarö on moneen taipuva vaihtoehto mihin tahansa tilaan – isoon tai pieneen, vanhaan tai uuteen, rohkeaan tai hillittyyn.

Samsö

Samsö

Samsö

Vähäeleinen Samsö sopii pelkistetyn estetiikan ystävälle.

Ensiö

Ensiö

Ensiö

Mallistomme klassisin on yhdistelmä perinteistä muotoilua ja korkealaatuista viimeistelyä.

Ylivertainen hinta-laatusuhde

Usein kysyttyä

Keittiöidemme toimitusaika määrittyy tilaustuotteidemme (ovet, peitelevyt ja sokkelit) toimitusajan mukaan, joka on normaalisti 5-7 viikkoa. Kesällä (tilaukset 28.6-11.8) toimitusaika on poikkeuksellisesti 8-10 viikkoa puuseppiemme kesätauon vuoksi. Vetimet, altaat ja hanat toimitetaan osana keittiötilaustasi.

Työtasojemme toimitusaika on materiaalista riippuen 2 -7 viikkoa. Työtasojen mittaus suoritetaan, kun keittiö on asennettuna. Työtasot tilataan osana A.S.Helsingö-keittiötilaustasi.

Kyllä. A.S.Helsingö-keittiöt rakentuvat Ikean METOD-kaapinrunkojen päälle. Tämän vuoksi sinun tulee tehdä IKEA-keittiösuuunitelma ja ostaa suunnittelman mukaiset kaapinrungot sisuksineen erikseen Ikeasta.

Meiltä ostat keitttösi näkyvät osat: ovet, kivitason, altaan, hanan, sokkelit ja peitelvyt.

Lue lisää: Näin ostat A.S.Helsingö-keittiön

Kyllä, kokeneet tuotearkkitehtimme auttavat visuaalisen ilmeen suunittelussa. Koska keittiömme rakentuvat Ikean METOD-kaapinrunkojen päälle, he tarvitsevat avukseen IKEA-keittiösuunnitelmasi.

Lue lisää: Suunittelupalvelu

Suosittelemme IKEAn virallisia yhteistyökumppaneita tai muita asennusyrityksiä, joilla on kokemusta IKEA-keittiöiden asentamisesta. Voit myös asentaa keittiösi itse tai käyttää itse valitsemiasi remontoijia.

Lue lisää: IKEAn asennus- ja kokoamispalvelut

Kyllä, jos sinulla on jo olemassa oleva IKEA-keittiö METOD tai FAKTUM rungoilla ja haluat välttää mittavan keittiöremontin, voit päivittää ilmeen vaihtamalla pelkästään ovet ja peitelevyt.

Lue lisää: Uudet ovet vanhaan IKEA-keittiöön