Keittiöt

Tee keittiöstä suosikkipaikkasi. Paikka, joka tekee arjestasi hieman harmonisempaa ja jossa sinun on hyvä olla. Keittiömme rakentuvat IKEA-runkojen päälle. Näin saat laadukkaan, sinun näköisesi keittiön kohtuulliseen hintaan.

Ingarö

Ajaton Ingarö on moneen taipuva vaihtoehto mihin tahansa tilaan – isoon tai pieneen, vanhaan tai uuteen, rohkeaan tai hillittyyn.

Samsö

Vähäeleinen Samsö sopii pelkistetyn estetiikan ystävälle.

Ensiö

Mallistomme klassisin on yhdistelmä perinteistä muotoilua ja korkealaatuista viimeistelyä.

Näin tilaat keittiön

1. Löydä suosikkisi

Aloita tutustumalla malleihin, väreihin ja materiaaleihin löytääksesi tyyliisi sopivia kokonaisuuksia.

Lue lisää

2. Tee IKEA-suunnitelma

Luo tekninen keittiösuunnitelma IKEAssa, jossa suunnitellaan keittiösi runko ja toiminnallisuudet. 

Lue lisää

3. Viimeistele keittiösi ilme kanssamme

Kun IKEA-suunnitelmasi on valmis, autamme sinua keittiötilauksen loppuunsaattamisessa.

Lue lisää

Inspiroidu

Usein kysyttyä

A.S.Helsingö-keittiöt rakentuvat IKEAn kaapinrunkojen päälle. Tämän vuoksi sinun tulee suunnitella keittiö IKEAssa ja ostaa keittiön rungot erikseen IKEAsta. Meiltä ostat keittiön näkyvät osat.

Lue lisää: Näin ostat A.S.Helsingö-keittiön

Jos sinulla on jo IKEAn METOD- tai FAKTUM-keittiö, voit säilyttää keittiön rungot ja uudistaa keittiösi ulkonäön tuotteillamme.

Koska keittiömme rakentuvat IKEAn kaapinrunkojen päälle, sinun tulee tehdä keittiösi tekninen suunnitelma IKEAssa. Me tarjoamme sekä aloitus- että suunnittelutapaamisia tukeaksemme sinua projektisi kaikissa vaiheissa. 

Olet myös lämpimästi tervetullut vierailemaan showroomilllamme Helsingissä tai Tukholmassa. Showroomeillamme voit tutustua meihin ja nähdä tuotteemme kodinomaisessa ympäristössä. Aloitustapaaminen ja showroom-käynti ovat ihanteellisia suunnitteluprosessisi alkuvaiheessa ja suunnittelutapaaminen on hyvä varata sen jälkeen kun olet viimeistellyt IKEA-suunnitelmasi.

Emme tarjoa asennuspalvelua, mutta voit käyttää IKEAn virallisia yhteistyökumppaneita tai muita asennusyrityksiä, joilla on kokemusta IKEA-keittiöiden asentamisesta. Voit myös asentaa A.S.Helsingö-keittiösi itse, mutta suosittelemme käyttämään ammattilaista kauniin lopputuloksen aikaansaamikseksi.

Lue lisää: IKEAn asennus- ja kokoamispalvelut

Tilaustuotteidemme (ovet, peitelevyt ja sokkelit) toimitusaika on 5-7 viikkoa. Kaikki tuotteemme valmistetaan aina tilaustyönä, minkä vuoksi tuotteiden tarkka toimitusajankohta tarkentuu tilauksen valmistuttua tuotannosta.