Keittiömallisto

Yksilöllistä keittiömuotoilua kohtuuhintaan. Yhdistämme puuseppien ovet Ikean kaapinrunkoihin.

Suomalaista puu- ja käsityötä

Ketjukeittiötä edullisempi, Ikean-rungoilla

Pohjoismaiden suunnittelijoiden muotoilua

Keittiömallit

Uutuus!

LONNA

Uutuus!

VASS

Vassin herkät graafiset kuviot antavat tilalle eleettömän tekstuurin ja omaleimaisen ilmeen.

A.S.Helsingö Haga-keittiö, perustuu Ikean runkoon, ash green -värissäA.S.Helsingö Haga-keittiö, perustuu Ikean runkoon, ash green -värissä

HAGA

HAGA on moderni tulkinta funkkiskeittiöstä, joka kestää aikaa.

A.S.Helsingö Ark keittiö polar ash

ARK

ARK-keittiömme tallentaa aitojen materiaalien harmonian. Dynaaminen puupinta täydentyy heijastavilla alumiinisisusteilla ja tekstuuroidulla kivellä.

Ingarö

Ingarö

Ingarö

Ingarö

Ajaton Ingarö on moneen taipuva vaihtoehto mihin tahansa tilaan – isoon tai pieneen, vanhaan tai uuteen, rohkeaan tai hillittyyn.

Samsö

Samsö

Samsö

Vähäeleinen Samsö sopii pelkistetyn estetiikan ystävälle.

Ensiö

Ensiö

Ensiö

Mallistomme klassisin on yhdistelmä perinteistä muotoilua ja korkealaatuista viimeistelyä.

Puusepänovet Ikean rungoilla

Ylivertainen hinta-laatusuhde
A.S.Helsingö keittiö IKEA METOD frames

Värimallit

Kokeile sävyjä kotona
Osta värimallit

Usein kysyttyä keittiöistä

Keittiöidemme toimitusaika määrittyy tilaustuotteidemme (ovet, peitelevyt ja sokkelit) toimitusajan mukaan, joka on normaalisti 5 viikkoa. Vetimet, altaat ja hanat toimitetaan osana keittiötilaustasi.

Työtasojemme toimitusaika on mittauksesta keittiön työtason asennukseen noin 2 viikkoa kaikille työtasoillemme, paitsi Colonial White -työtasolle. Voit tarkistaa tarkat toimitusajat kyseiselle työtasolle asiakaspalvelustamme. Työtasojen mittaus suoritetaan, kun keittiö on asennettuna. Työtasot tilataan osana A.S.Helsingö-keittiötilaustasi.

Kyllä. A.S.Helsingö-keittiöt rakentuvat Ikean METOD-kaapinrunkojen päälle. Tämän vuoksi sinun tulee tehdä IKEA-keittiösuuunitelma ja ostaa suunnittelman mukaiset kaapinrungot sisuksineen erikseen Ikeasta.

Meiltä ostat keitttösi näkyvät osat: ovet, kivitason, altaan, hanan, sokkelit ja peitelvyt.

Lue lisää: Näin ostat A.S.Helsingö-keittiön

Kyllä, kokeneet tuotearkkitehtimme auttavat visuaalisen ilmeen suunittelussa. Koska keittiömme rakentuvat Ikean METOD-kaapinrunkojen päälle, he tarvitsevat avukseen IKEA-keittiösuunnitelmasi.

Lue lisää: Suunittelupalvelu

Suosittelemme IKEAn virallisia yhteistyökumppaneita tai muita asennusyrityksiä, joilla on kokemusta IKEA-keittiöiden asentamisesta. Voit myös asentaa keittiösi itse tai käyttää itse valitsemiasi remontoijia.

Lue lisää: IKEAn asennus- ja kokoamispalvelut

Kyllä, jos sinulla on jo olemassa oleva IKEA-keittiö METOD tai FAKTUM rungoilla ja haluat välttää mittavan keittiöremontin, voit päivittää ilmeen vaihtamalla pelkästään ovet ja peitelevyt.

Lue lisää: Uudet ovet vanhaan IKEA-keittiöön