Työtasot

Täydennä keittiösi tunnelma tyylikkäällä ja toimivalla työtasolla. Kauniisti ikääntyvät luonnonmateriaalit ja kivi tuovat harmoniaa tilaasi. Huolellisesti kuratoitu mallistomme koostuu 11 erilaisesta kuviosta ja materiaalista. Tasot ovat saatavana kvartsisena, marmorisena, keraamisena ja graniittisena.

Super White | Kvartsi

Kiiltävä valkoinen kvartsitaso keventää keittiön tunnelmaa. Kvartsi vaatii erittäin vähän huoltoa.

Carrara | Kvartsi

Lämpimän valkoisella Carraralla on hienovarainen marmorimainen kuvio, joka luo ylellistä tunnelmaa, mutta vaatii vain kevyttä huoltoa.

Miten löytää sopiva vaihtoehto?

Tuotearkkitehtimme auttavat sinua
löytämään väri- ja materiaaliyhdistelmät keittiöösi, jotka heijastelevat tyyliäsi ja sopivat tilasi tunnelmaan.

Hestia | Kvartsi

Hestian hienovaraiset harmaat kuviot erottuvat kauniin kylmän valkoista taustaa vasten.

Calacatta Goldlight | Kvartsi

Tämä kvartsityötaso on vaivaton ylläpitää, mutta yhtä näyttävä kuin suurikuvioinen marmori.

Coral Clay | Kvartsi

Coral Clay tuo keittiöösi maanläheisiä sävyjä ja vaatii vain kevyttä huoltoa.

Löysitkö suosikkisi?

Saat tarjouksen haluamastasi työtasosta helposti suunnittelu- ja tilauspalvelumme kautta.

Kysy tarjousta

Blanco Abujardado | Keraaminen

Mattavalkoinen keraaminen työtaso kestää lämpöä ja on erittäin helppo puhdistaa. Työtaso on ihanteellinen kaikille, jotka etsivät kestävää valintaa.

Beton | Keraaminen

Beton näyttää betonilta, mutta käyttäytyy kuin keramiikka. Työtaso on ihanteellinen valinta innokkaalle ruoanlaittajalle, sillä se kestää jopa kuuman pannun lämmön.

Carrara | Marmori

Upea marmori on katseenvangitsija, joka elää ajan mukana. Luonnonkivelle ominaisesti siinä esiintyy väri- ja kuviomuutoksia.

Verde Guatemala | Marmori

Upealla vihreällä marmorilla on suuri määrä väri- ja kuviomuunnelmia, mikä tekee jokaisesta marmorilaatasta ainutlaatuisen. Huokoinen materiaali vaatii päivittäistä hoitoa.

Löydä inspiraatiota ja ideoita

Keittiögalleriastamme löydät ideoita erilaisten värien ja materiaalien yhdistämiseen.

Näin pidät huolta työtasostasi

Lue vinkkimme erilaisten työtasomateriaalien huoltamiseen ja puhdistamiseen.

Colonial White | Graniitti

Eloisa luonnollinen väri voi vaihdella kussakin graniittilaatassa. Kiillotettu graniitti on helppo pitää puhtaana ja kestää kauniina vuosikymmeniä.

Absolute Black Leather | Graniitti

Mattamusta graniitti on kestävä ja näyttävä materiaali. Hyvin hoidettuna se kestää vuosikymmeniä.

Usein kysyttyä

Toimitamme kivitasoja keittiöihin vain pohjoismaihin (Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja) tiettyjen vyöhykkeiden sisällä. Huomioithan, että rajoitukset eivät koske senkkien kivitasojen toimitusta. 

Suomi

300 km säteellä Helsingistä

Ruotsi

250 km säteellä Tukholmasta
230 km säteellä Malmöstä
100 km säteellä Helsingborgista
50 km säteellä Göteborgista

Tanska

200 km säteellä Kööpenhaminasta

Norja

250 km säteellä Oslosta

Melkein kaikkien kivitasojemme toimitusaika on noin 2 viikkoa mittauksesta asennukseen. Ainoastaan Colonial White ja Coral Clay ovat tästä poikkeus – niiden toimitusaika on noin 4–8 viikkoa. 

Suosittelemme, että tilaat kivitason samaan aikaan kun tilaat A.S.Helsingö-keittiösi varmistaaksesi, että se saapuu ajoissa keittiön asennusta varten.

Tason materiaalin valinnassa kannattaa huomioida se, mihin tilaan kivitaso tulee ja miten haluat käyttää sitä.

Keraamiset kivitasot ovat kaikkein kestävin vaihtoehto. Ne sopivat erinomaisesti käytettäviksi paikkoihin, jotka säännöllisesti altistuvat ruokaroiskeille. Kvartsi on myös kestävä materiaali ja oiva valinta keittiöihin. Happoiset ruoat eivät pilaa kvartsia ja sen lisäksi se on suhteellisen naarmunkestävä.

Jos etsit kivitasoa, joka on tehty luonnonkivestä eikä ole liian herkkä, graniitti ja kvartsiitti kivitasot ovat todella kauniita vaihtoehtoja. Ne ovat kestäviä, mutta myös huokoisia, mikä tarkoittaa, että ne vaativat säännöllistä huoltoa. Ne soveltuvat parhaiten käytettäviksi keittiösaarekkeisiin ja senkkeihin, jotka eivät altistu roiskeille niin paljon. 

Marmoritasot ovat myös upea vaihtoehto kotiisi. On kuitenkin tärkeä muistaa, että marmori on kaikkein pehmein kivimateriaali. Mitkä tahansa öljyt, happamat ja värikkäät ruoat jättävät helposti pysyvän jäljen. Jos hyväksyt patinan ja elämän jäljet olennaisena osana designea, niin marmoritaso sopii sinulle.

Yhteistyökumppanimme hoitaa kivitasojen mittauksen ja asennuksen. Sekä mittaus että asennus kuuluvat kivitason hintaan. Saat lisätietoja käytännön asioista kun teet tilauksen.

On tärkeää pitää huolta kivitasoista oikeilla puhdistusmetodeilla. Alta löydät ohjeet eri materiaaleja varten. 

Keraaminen taso

Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä. Keraamisen tason puhdistukseen ei saa käyttää happamia tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita. 

Keraamiset työtasot ovat hyvin kestäviä, evätkä naarmuunnu helposti. Ne kestävät myös kuumuutta, joten voit jopa laittaa astian suoraan uunista niiden päälle. Suosittelemme kuitenkin aina käyttämään leikkuulautaa. 

Kvartsitaso

Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä. Kvartsitason puhdistukseen ei saa käyttää happamia tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita. Pinttyneiden tahrojen poistamiseen voi käyttää kvartsin puhdistamiseen tarkoitettuja aineita.

Kvartsi kestää kuumuutta vain lyhyen ajan ja saattaa halkeilla jos sen päälle laittaa liian kuuman pannun, joten käytä aina pannunalusta. Suosittelemme myös käyttämään leikkuulautoja kvartsitasolla.

Graniitti

Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä. Graniittitason puhdistukseen ei saa käyttää happamia tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita. Pinttyneiden tahrojen poistamiseen voi käyttää graniitin puhdistamiseen tarkoitettuja aineita. Vältä hankaavien pesuaineiden ja sienten käyttöä. 

Ennakoiminen auttaa pitämään graniittitasosi kiiltävänä. Pyyhi aina kaikki tahrat ja roiskeet, jotka voivat himmentää pinnan. Suosittelemme käyttämään leikkuulautoja ja pannunalusia, jotta pinta säilyy kauniina ja kiiltävänä pidempään. Kivitason uudelleenkäsittely impregnointiaineella pidentää tason ikää ja se pitäisi tehdä säännöllisesti.

Marmori

Marmorin hoidossa tärkeintä on ennaltaehkäisy. Pyyhi marmoritasolta heti roiskeet, sillä ne saattavat jättää marmoriin jopa pysyvän jäljen. Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä.  Älä koskaan käytä voimakkaita pesuaineita kuten etikka- tai ammonniakkipohjaisia pesuaineita. Vältä myös hankaavia pesuaineita ja hankaussieniä. Pinttyneiden tahrojen poistamiseen voi käyttää marmorin puhdistamiseen tarkoitettuja aineita.

Marmori on huokoinen materiaali, ja siksi kannattaa aina käyttää leikkuulautoja ja pannualusia. On myös hyvä muistaa, että vaikka puhdistaisit ja hoitaisit marmoria huolellisesti, pintaan saattaa silti jäädä pysyviä jälkiä tai väri saattaa muuttua aikojen saatossa. Marmoritasot tulisi käsitellä impregnointiaineella vähintään kerran vuodessa.