Työtasot

Meiltä et löydä satoja tasovaihtoehtoja. Arkkitehtimme ovat seuloneeet mallistoomme ne 22 tasoa, jotka sopivat täydellisesti keittiöidemme muotokieleen ja värimaailmaan. Valikoimastamme löytyy kalkkikivi, kvartsi, keraaminen, graniitti ja marmori.

Jura Grey | Kalkkikivi

Viileänsävyisessä mattapinnassa yhdistyy upeasti harmaan eri sävyt. Saattaa sisältää fossiileja. Vaatii päivittäistä hoitoa.

Jura Beige | Kalkkikivi

Beigen eri sävyt muodostavat lämpimän ja maanläheisen kokonaisuuden. Saattaa sisältää fossiileja. Vaatii päivittäistä hoitoa.

Helios | Kvartsi

Harmaan eri sävyiset yksityiskohdat pilkistävät hienovaraisesti valkoisesta taustasta. Vaatii vain kevyttä huoltoa.

Super White | Kvartsi

Kiiltävä valkoinen kvartsitaso keventää keittiön tunnelmaa. Vaatii vain kevyttä huoltoa.

London Grey | Kvartsi

Hienovarainen harmaa marmorimainen kuvio luo ylellistä tunnelmaa. Vaatii vain kevyttä huoltoa.

Miten löytää sopiva vaihtoehto?

Tuotearkkitehtimme auttavat sinua
löytämään väri- ja materiaaliyhdistelmät keittiöösi, jotka sopivat tilasi tunnelmaan.

Frosty Carrina | Kvartsi

Hienovaraiset harmaat kuviot pilkistävät kaunista norsuunluun valkoista taustaa vasten muodostaen ajattoman klassikon. Vaatii vain kevyttä huoltoa.

Calacatta Goldlight | Kvartsi

Harmaan ja kullansävyiset juonteet leikkaavat valkoista taustaa, muodostaen näyttävän marmorikuvion. Vaatii vain kevyttä huoltoa.

Shitake | Kvartsi

Maanläheiset ruskean ja harmaan sävyt muodostavat klassisen kalkkikiven ilmeen ja tunnun. Vaatii vain kevyttä huoltoa.

Clamshell | Kvartsi

Neutraali, vaaleanharmaa pohja tuo hienovaraisesti esiin luonnonvalkoisia yksityiskohtia. Vaatii vain kevyttä huoltoa.

Turbine Grey | Kvartsi

Harmaata taustaa vasten erottuvat tummanruskeat ja vaaleat kuviot vangitsevat aidon graniitin liikkuvan tekstuurin. Vaatii vain kevyttä huoltoa.

Moorland Fog | Kvartsi

Vaaleanbeige pohja tuo kauniisti esiin harmaan ja ruskean sävyiset marmorikuviot. Vaatii vain kevyttä huoltoa.

Löysitkö suosikkisi?

Saat tarjouksen haluamastasi työtasosta helposti suunnittelu- ja tilauspalvelumme kautta.

Kysy tarjousta

Bianco Drift | Kvartsi

Valkoisen ja ruskean sävyiset pyörteet kietoutuvat yhteen vaaleanharmaata taustaa vasten. Vaatii vain kevyttä huoltoa.

Colonial White | Graniitti

Eloisa luonnollinen väri voi vaihdella kussakin graniittilaatassa. Kiillotettu graniitti on helppo pitää puhtaana ja kestää kauniina vuosikymmeniä.

Carrara | Marmori

Upea marmori vangitsee katseen uniikeilla harmaan ja valkoisen sävyisillä kuvioillaan. Luonnonkivelle ominaisesti siinä esiintyy väri- ja kuviovaihtelua. Vaatii päivittäistä hoitoa.

Verde Guatemala | Marmori

Tummanvihreän eri sävyt muodostavat upean ja uniikin marmorikuvion. Luonnonkivelle ominaisesti siinä esiintyy väri- ja kuviovaihtelua. Vaatii päivittäistä hoitoa.

Löydä inspiraatiota ja ideoita

Keittiögalleriastamme löydät ideoita erilaisten värien ja materiaalien yhdistämiseen.

Näin pidät huolta työtasostasi

Lue vinkkimme erilaisten työtasomateriaalien huoltamiseen ja puhdistamiseen.

Beton | Keramiikka

Harmaan eri sävyt luovat eläväisen betonin ilmeen. Kestää hyvin kuumuutta.

Rem | Keramiikka

Hienovaraiset ruskean ja harmaan sävyiset juonteet valkoista taustaa vasten muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Kestää hyvin kuumuutta.

Arga | Keramiikka

Kermanväristä taustaa vasten lepäävät hienovaraiset ruskeankultaiset juonteet antavat materiaalille syvyyttä ja lämpöä. Kestää hyvin kuumuutta.

Taga | Keramiikka

Harmaat ja beiget kuviot kietoutuvat täydellisen epätäydellisesti toisiinsa säilyttäen kiven luonnollisen rakenteen. Kestää hyvin kuumuutta.

Bergen | Keramiikka

Harmaan sävyiset juonteet leikkaavat aistikkaasti ja veistoksellisesti luonnonvalkoista pohjaa. Kestää hyvin kuumuutta.

Danae | Keramiikka

Kuin autiomaassa tuulen liikuttama hiekka, beigen eri sävyt muodostavat tälle pinnalle liikkeen tunteen. Kestää hyvin kuumuutta.

Storm Negro Natural | Keramiikka

Hiuksen hienot valkoiset juonteet lävistävät mustaa taustaa, muodostaen dramaattisen ja yleellisen kokonaisuuden. Kestää hyvin kuumuutta.

Suunnittele keittiösi

Kerro projektistasi ja lähetä meille IKEA-suunnitelmasi, niin pääsemme liikkeelle.

Siirry suunnittelupalveluun

Usein kysyttyä

Toimitamme keittiöiden työtasoja vain Pohjoismaihin (Suomi, Ruotsi, Tanska
ja Norja) tiettyjen vyöhykkeiden sisällä.

Suomi

300 km säteellä Helsingistä 

Ruotsi

250 km säteellä Tukholmasta

230 km säteellä Malmöstä

100 km säteellä Helsingborgista

50 km säteellä Göteborgista

Tanska

200 km säteellä Kööpenhaminasta

Norja

250 km säteellä Oslosta

Työtasojemme toimitusaika on materiaalista riippuen 2 -7 viikkoa.

Työtasojen mittaus suoritetaan kuin keittiö on asennettuna. Työtasot tilataan osana A.S.Helsingö-keittiötilaustasi.

Tason valintaa tehdessä on hyvä huomioida työtason rakenne, ulkonäkö ja tunnelma.

Keraamiset kivitasot ovat kaikkein kestävin vaihtoehto. Ne sopivat erinomaisesti käytettäviksi paikkoihin, jotka säännöllisesti altistuvat ruokaroiskeille. Kvartsi on myös kestävä materiaali ja oiva valinta keittiöihin. Happoiset ruoat eivät pilaa kvartsia ja sen lisäksi se on suhteellisen naarmunkestävä.

Jos etsit kivitasoa, joka on tehty luonnonkivestä eikä ole liian herkkä, graniitti ja kvartsiitti kivitasot ovat todella kauniita vaihtoehtoja. Ne ovat kestäviä, mutta myös huokoisia, mikä tarkoittaa, että ne vaativat säännöllistä huoltoa. Ne soveltuvat parhaiten käytettäviksi keittiösaarekkeisiin ja senkkeihin, jotka eivät altistu roiskeille niin paljon. 

Marmoritasot ovat myös upea vaihtoehto kotiisi. On kuitenkin tärkeä muistaa, että marmori on kaikkein pehmein kivimateriaali. Mitkä tahansa öljyt, happamat ja värikkäät ruoat jättävät helposti pysyvän jäljen. Jos hyväksyt patinan ja elämän jäljet olennaisena osana ilmettä, niin marmoritaso sopii sinulle.

Kyllä. Yhteistyökumppanimme hoitaa työtasojen mittauksen ja asennuksen. Sekä mittaus että asennus kuuluvat aina työtason hintaan.

On tärkeää pitää huolta kivitasoista oikeilla puhdistusmetodeilla. Alta löydät ohjeet eri materiaaleja varten. 

Keraaminen taso

Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä. Keraamisen tason puhdistukseen ei saa käyttää happamia tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita. 

Keraamiset työtasot ovat hyvin kestäviä, evätkä naarmuunnu helposti. Ne kestävät myös kuumuutta, joten voit jopa laittaa astian suoraan uunista niiden päälle. Suosittelemme kuitenkin aina käyttämään leikkuulautaa. 

Kvartsitaso

Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä. Kvartsitason puhdistukseen ei saa käyttää happamia tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita. Pinttyneiden tahrojen poistamiseen voi käyttää kvartsin puhdistamiseen tarkoitettuja aineita.

Kvartsi kestää kuumuutta vain lyhyen ajan ja saattaa halkeilla jos sen päälle laittaa liian kuuman pannun, joten käytä aina pannunalusta. Suosittelemme myös käyttämään leikkuulautoja kvartsitasolla.

Graniitti

Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä. Graniittitason puhdistukseen ei saa käyttää happamia tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita. Pinttyneiden tahrojen poistamiseen voi käyttää graniitin puhdistamiseen tarkoitettuja aineita. Vältä hankaavien pesuaineiden ja sienten käyttöä. 

Ennakoiminen auttaa pitämään graniittitasosi kiiltävänä. Pyyhi aina kaikki tahrat ja roiskeet, jotka voivat himmentää pinnan. Suosittelemme käyttämään leikkuulautoja ja pannunalusia, jotta pinta säilyy kauniina ja kiiltävänä pidempään. Kivitason uudelleenkäsittely impregnointiaineella pidentää tason ikää ja se pitäisi tehdä säännöllisesti.

Marmori

Marmorin hoidossa tärkeintä on ennaltaehkäisy. Pyyhi marmoritasolta heti roiskeet, sillä ne saattavat jättää marmoriin jopa pysyvän jäljen. Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää lämmintä vettä ja mietoa pesuainetta. Laimenna 1 rkl pesuainetta yhteen litraan vettä, ja pyyhi taso pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä.  Älä koskaan käytä voimakkaita pesuaineita kuten etikka- tai ammonniakkipohjaisia pesuaineita. Vältä myös hankaavia pesuaineita ja hankaussieniä. Pinttyneiden tahrojen poistamiseen voi käyttää marmorin puhdistamiseen tarkoitettuja aineita.

Marmori on huokoinen materiaali, ja siksi kannattaa aina käyttää leikkuulautoja ja pannualusia. On myös hyvä muistaa, että vaikka puhdistaisit ja hoitaisit marmoria huolellisesti, pintaan saattaa silti jäädä pysyviä jälkiä tai väri saattaa muuttua aikojen saatossa. Marmoritasot tulisi käsitellä impregnointiaineella vähintään kerran vuodessa.