A.S.Helsingön opas luonnonkivien maailmaan

Luonnonkivet, kuten marmori, kalkkikivi ja graniitti, tarjoavat kestäviä ja kauniita vaihtoehtoja keittiösi pinnoille. Tutustu A.S.Helsingön luonnonkivivalikoimaan ja löydä omat suosikkisi!

A.S.Helsingön opas luonnonkivien maailmaan
A.S.Helsingön opas luonnonkivien maailmaan

Verde Guatemala marmori

Verde Guatemala-marmori luo tilaan ajatonta eleganssin tuntua ja syvyyttä uniikeilla tumman vihreän sävyillä. Ainutlaatuisena luonnonkivenä Verde Guatemala on erinomainen valinta laskutasoksi.

Suunnittelijan vinkki: Päällystä A.S.Helsingön senkki tällä näyttävällä kivellä

Verde Guatemala Marble

Tumma vihreä Verde Guatemala-marmori on ikuinen katseenvangitsija

   

  Carrara marmori   

  Luultavasti mikään muu kivi ei ole yhtä kuuluisa ja rakastettu kuin valkoinen Carrara-marmori. Tämä ajaton ja ainutlaatuinen ylellisyyden symboli on jokaisen esteetikon luottovalinta. Jokainen marmorilaatta on kuin luonnon oma mestariteos. Virtaava kuvio on syntynyt osittain sulaneen kivimassan liikkumisen ja uudelleenmuotoutumisen aikana. Nämä luonnon piirtämät juonteet ovat muodostuneet kristallisoituneista mineraaleista.

  Carrara Marble

  A.S.Helsingön Samsö-keittiö sävyssä Natural Walnut Carrara-marmori työtasolla

   

  Jura Beige Kalkkikivi

  Jura-kalkkikivi huokuu ajatonta vetovoimaa sulauttaessaan eri beigen sävyt lämpimäksi ja maanläheiseksi kokonaisuudeksi. Jura on Saksasta peräisin oleva kalkkikivi. Tämä marmoriin verrattuna kovempi kivilaji tunnetaan runsaista fossiileistaan. Jura Beigen vaalealle kalkkikivelle on tunnusomaista voimakkaat, tummemman väriset fossiilien merkit, joita on hajallaan levinnyt koko kiven pintaan.

  Jura Beige

  Jos suosit maanläheisiä sävyjä sisustuksessasi valise Jura Beige kalkkikivi 

   

  Jura Grey Kalkkikivi

  Saksasta peräisin olevan Jura Greyn viileä mattapinta sulauttaa eri harmaan sävyt saumattomasti yhteen. Tämäkin ainutlaatuisen kiven pintaa koristavat fossiilit. Kalkkikiven käyttö työtasoina on nouseva trendi ja ne sopivat erinomaisesti koteihin joissa tavoitellaan maanläheistä tunnelmaa. Kalkkikivi sopii täydellisesti yhteen esimerkiksi puun tai tummien huonekalujen kanssa.

  Jura Grey Limestone

  Jura Grey kalkkikivi tuo viileän sävynsä ansiosta raikkautta tilaan 

   

  Colonial White graniitti 

  Sensa Colonial White -graniittitason luonnollinen valkoinen tausta saa syvyyttä mustan ja punertavan sävyistä. Colonial White on graniitti, jota kaivetaan Intiassa. Sen elävä luonnollinen väri vaihtelee kauniisti jokaisessa laatassa. Kiillotettu graniitti on helppo pitää puhtaana ja kestää vuosikymmeniä. Sensa-käsittelyn ansioista graniitti on muihin luonnonkiviin verrattuna poikkeuksellisen kova sekä naarmuuntumaton tehden siitä luottovalinnan jokaiseen keittiön.

  White Graniitti

  A.S.Helsingön Samsö-keittiö sävyssä Linen Brown graniitti työtasolla 

   

    

  Miksi valita luonnonkivi?

  Luonnonkivi on tunnettu huokoisuudestaan joka tarkoittaa että kivi kaipaa huolenpitoa ja se on herkkä kemikaaleille. Tätä ei kuitenkaan kannata säikähtää sillä elämänjäljet kuuluvat kiven luonteeseen joka vanhenee kuin viini. Valitessasi luonnonkivitason keittiöösi tai senkkiisi teet aikaa kestävän sijoituksen sillä luonnonkivitaso on esteetikon luottovalinta. Niiden ainutlaatuiset luonnon muovaamat kuviot tuovat kotiisi ryhtiä ja ylellisyyttä.