Näin suunnittelet A.S.Helsingö-senkkisi

Tässä artikkelissa sukellamme senkkien maailmaan. Valinta ei ole helppo sillä konfiguraattorimme tarjoaa tuhansia eri suunnitteluvaihtoehtoja. Näin valitset uniikin senkkisi.

Näin suunnittelet A.S.Helsingö-senkkisi
Näin suunnittelet A.S.Helsingö-senkkisi

Huomioi tila johon senkki on suunnitteilla

Oikean mallin ja tyylin valitseminen senkillesi vaatii huolellista arviointia käytettävissä olevasta tilasta. Varmista, että sinulla on tiedossa tarkat mitat alueesta, johon senkki on suunnitteilla, jotta senkki soveltuu saumattomasti tilaan. Käyttämämme vakiosyvyys senkeissä on 40 cm ja senkki rakentuu Ikean Metod-ruongon päälle. Metod-runko on saatavana sekä mustana että valkoisena.

A.S.Helsingö Samsö Side Board Thermal Grey

A.S.Helsingö Samsö-senkki sävyssä Thermal Grey 

 

Senkki on mahdollista tilata kolmessa eri leveydessä. On tärkeää muistaa että välilevyn lisääminen senkkiin tuo senkkiin lisää leveyttä. Huomioithan, että kaikki A.S.Helsingön senkit asennetaan kiinnittämällä senkki seinään Ikean asennuskiskolla. Kun huomioit tilan johon senkki on suunnitteilla heti suunnitteluprosessin alussa varmistat, että senkki sopii täydellisesti valittuun tilaan. 

Mallin ja tyylin valitseminen

Valinta ei ole helppo, sillä konfiguraattorissa on tuhansia vaihtoehtoja valittavana. Siksi olemme koonneet 13 harmoonista senkkiä Ikean rungoilla. Aloita tutustumalla senkkigalleriaan. Ensimmäisenä valitset kolmesta mallivaihtoedosta: Ensiö, Samsö- ja Ingarö, joista jokainen edustaa laadukasta käsityötä. Kun haluttu malli on selvillä seuraavaksi sinun tulee valita kolmesta eri tyylivaihtoehdosta: plane-, frame- tai senkki välipaneeleilla. Huomioithan, että tyylikkäiden välipaneelien lisääminen tekee senkistä leveämmän, jolloin senkki vaatii enemmän tilaa. Tarkemmat tiedot senkkien mitoista löydät konfiguraattorista

A.S.Helsingö Ingarö Sideboard Iwth Natural Wallnut

A.S.Helsingö Ingarö-senkki sävyssä Natural Wallnut

 

Jos mietit useamman värivaihtoehdon välillä, suosittelemme tilaamaan värimallilaatikon. Valikoimamme sisältää 19 arkkitehtien huolellisesti suunnittelemaa väriä, joiden avulla voit luoda kotiisi ikuisen sunnuntaitunnelman. Valitsetpa minkä tahansa värin, et voi mennä vikaan.

 

A.S.Helsingö Color Samples

Tutki malleja luonnonvalossa ja tilassa, johon suunnittelet huonekalujen sijoittamista. Värien tarkastelu luonnollisessa ympäristössäsi on paras tapa päätyä oikeaan valintaan

 

Valitse senkkiin kahvat ja jalat jotka ilmentävät juuri sinun tyyliäsi 

Kaikki vetimemme valmistetaan Suomessa joko arvometalleista jyrsimällä tai muovaamalla savea vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Jokainen kalustevedin viimeistellään käsin ja tarkastetaan huolellisesti korkeiden laatuvaatimustemme mukaan. Halutessasi senkin ilman vetimiä suosittelemme valitsemaan vetimettömän Samsö-senkin taikka Ingarö-senkin pomppusalvoilla.

A.S.Helsingö Ensiö Sideboard in Feather Grey

A.S. Helsingön Ensiö-senkki with Novel-handles 

 

Kaikki senkkimme asennetaan seinään kiinnitettyinä. Senkin voi asentaa lepäämään lattialle, leijuvana-, taikka kalustejaloilla. Käyttämämme kalustejalat valmistetaan Suomessa arvometalleista hyödyntäen vuosikymmenten artesaanitaitoa. Jokainen kappale viimeistellään käsin ja tarkastetaan huolellisesti korkeiden laatuvaatimustemme mukaan. 

Korosta senkin ilmettä näyttävällä kivistasolla

Tyylikäs, toimiva ja kestävä kivitaso viimeistelee senkin. Luonnonmateriaalit ja kivi kestävät aikaa ja tuovat harmoniaa tilaan. Arkkitehtimme ovat valinneet mallistoomme 6 tasoa, jotka sopivat täydellisesti senkkienmallien muotokieleen ja värimaailmaan. Valikoimastamme löytyvät marmori-, graniitti-, kvartsi- ja keraaminen kivitaso.

Sunnitelijan vinkki: Valitse kaunis luonnonkivi kuten Carrara-marmori A.S.Helsingö-senkkiisi. 

A.S.Helsingö Ingaro Sideboard in Ivory Beige

A.S. Helsingön Ingarö-senkki sävyssä Ivory Beige, päällystettynä Carrara-marmorilla.

Tilaa senkkisi käyttäen konfigurattoria

Kun olet valinnut mieleisen designin, tilaa senkki käyttäen konfiguraattoraattoria. Yksinkertaiset ja selkeät asennusohjeemme mahdollistavat parhaan lopputuloksen ja pitkän iän senkille, asennatpa senkin itse tai käyttäen ammattiapua.

A.S.Helsingö Samsö Sideboard in Polar Grey

A.S.Helsingön Samsö-senkki sävyssä Polar Grey