Budjettiystävällinen keittiö

Keittiö on tunnetusti kodin sydän ja tärkeä osa toimivaa arkea. Kun suunnittelet uutta keittiötä, tavoitteena on varmasti mahdollisimman hyvännäköinen, laadukas ja käytännöllinen lopputulos parhaalla hinnalla. Tässä artikkelissa tarkastelemme keinoja joiden avulla säästät keittöremontissa. 

Budjettiystävällinen keittiö
Budjettiystävällinen keittiö

 1. Valitse kaapit laatikoiden sijaan

Kun unelmoit edullisesta ja esteettisestä keittiöstä, harkitse kaappien valitsemista laatikoiden sijaan. Säästä laatikot esimerkiksi aterimille, kun taas keittiölaitteet voivat löytää paikkansa kaapeista. Kaapit ovat kustannustehokas ratkaisu sillä tarvitset vain yhden peitelevyn ja kaksi saranaa verrattuna laatikoihin jotka perinteisesti asennetaan kiskoilla ja tarvitsevat vetimet. 

A.S.Helsingö Ingarö Kitchen

A.S.Helsingö Ingarö Keittiö sävyssä Feather Grey

 

 2. Valitse maalattu keittiö puuviilun sijasta

Anna keittiöllesi tyylikäs ilme valitsemalla maalatut pinnat puuvilukeittiön sijaan. A.S.Helsingö tarjoaa valikoiman sävyjä, joilla saat viimeistellyt keittiön ovet ja etusarjat ylittämättä budjettia. Maalattu keittiö on aina puuviilukeittiötä edullisempi vaihtoehto.

A.S.Helsingö Ingarö Keittiö

A.S.Helsingö Ingaro Keittiö kustomoidussa sävyssä

 

3. Vältä tarpeettomia peitelevyjä 

Peitelevyt tekevät keittiöstäsi viimeistellyn, mutta myös nostavat keittiön kustannuksia. Budjettia hallitaksesi harkitse seinästä seinään ylettyviä laatikostoja ja vähennä näin peitelevyjen käyttöä. Tällä tavoin voit säilyttää helposti ylellisen ja ryhdikkään ilmeen ilman tarpeettomia kustannuksia.

A.S.Helsingo Samsö Keittiö sävyssä Natural Oak

A.S.Helsingö Samsö Keittiö sävyssä Natural Oak

 

4. Suosi kaapinovia joihin et tarvitse vetimiä 

Säilytä tyylikäs ilme budjettisi rajoissa valitsemalla ovet ilman kahvoja. Ponnahdussalpojen käyttö voi olla moderni ja minimalistinen vaihtoehto kahvoille. Tutustu halutessasi paikallisen rautakaupan edullisempiin vaihtoehtoihin, jotka voidaan helposti asentaa myöhemmin.

A.S.Helsingö Ingarö Keittiö Natural White & Feather Grey

A.S. Helsingö Ingarö-keittiö sävyssä Ivory beige

  

A.S.Helsingön ainutlaatuinen lähestymistapa keittiösuunnitteluun mahdollistaa keittiön luomisen, joka heijastelee tyyliäsi pysyen samalla budjettirajojen puitteissa. Anna näiden vinkkien toimia suunnannäyttäjänä kulkiessasi keittiöremontin sokkeloisessa maailmassa.