Miten integroidut kodinkoneet huomioidaan keittiösuunnittelussa?

Kodinkoneet ovat tärkeä osa keittiötä ja sen vuoksi niiden asettamat vaatimukset kannattaa ottaa huomioon jo suunnittelun alkuvaiheessa. Tyylikkään kokonaisuuden saavuttamiseksi kodinkoneet kannattaa integroida keittiökalusteisiin. 

Miten integroidut kodinkoneet huomioidaan keittiösuunnittelussa?
Miten integroidut kodinkoneet huomioidaan keittiösuunnittelussa?

1. Valitse kodinkoneet Ikeasta

Jotta integrointi hoituisi sujuvasti, suosittelemme tilaamaan kodinkoneet Ikeasta, sillä ne sopivat varmasti A.S.Helsingö-keittiösi mittoihin. Muilta valmistajilta toki löytyy myös yhteensopivia integroitavia koneita. Apua oikean mallin löytämiseksi saat valmistajilta ja Ikeasta. Tässä Samsö-keittiössä jääkaappi ja pakastin piiloutuvat yhdistettyjen ovien taakse. 

A.S.Helsingö Samsö Kitchen in Natural Wallnut

A.S.Helsingö Samsö-keittiö sävyssä Natural Wallnut

 

2. Kahvaton Samsö-keittiö

Jääkaappi ja pakastin kannattaa huomioida jo keittiön tyyliä valitessa, sillä niiden avaaminen vaatii jonkinlaisen vedinratkaisun. Jos haluat vetimettömän keittiön, suosittelemme valitsemaan ilmeeltään pelkistetyn vedinurallisen SAMSÖ-keittiön, sillä sen vedinurat toimivat hyvin integroitavien kodinkoneiden kanssa. Ovia yhdistämällä saat pesukoneen piilotettua rikkomatta keittiön tyyliä. 

A.S.Helsingö Samsö Kitchen in Water Green

A.S.Helsingön Samsö-Kitchen sävyssä Water Green

  

3. Saumaton Ingarö-keittiö

Ingarö-keittiössä vetimillä voi luoda tyylikkään kokonaisuuden, mutta vetimet voi jättää myös kokonaan pois, jolloin ovet aukeavat ponnahdussalvan avulla. Jos haluat vetimettömän Ingarö-keittiön ja valitset muihin kaappeihin ponnahdussalvat, sama systeemi ei toimi integroitujen kodinkoneiden kanssa. Silloin integroituun jääkaappiin tai pakastimeen on pakko lisätä vetimet, ja ne voivat rikkoa muuten pelkistetyn tyylin. Hyvään lopputulokseen päästäänkin usein yhdistämällä Samsö- ja Ingarö-tyylejä. 

A.S.Helsingö Ingarö Kitchen in Feather Grey

A.S.Helsingön Ingarö-keittiö sävyssä Feather Grey 

 

4. Klassinen Ensiö-keittiö

Klassisemmassa Ensiö-keittössä integroidut kodinkoneet piiloutuvat yhtä lailla ovien taakse. Ensiön muotokieli viittaa 1700-luvulla syntyneeseen Shaker-tyyliin, jolle tyypillisellä tavalla kaappijaoilla ja vetimillä luodaan symmetrisiä kokonaisuuksia. Integroidut kodinkoneet saadaan näin kauniisti osaksi keittiön kokonaistyyliä. 

A.S.Helsingö Ensiö Kitchen in Linen Brown

A.S.Helsingö Ensiö-keittiö sävyssä Linen brown. Tässä Ensiö-keittiössä sekä kaapeissa että integroiduissa koneissa on Parasol-vetimet.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että suunnitellessa tyylikästä ja toiminnallista keittiötä, keittiölaitteiden huolellinen harkinta on tärkeää jo varhaisista suunnitteluvaiheista lähtien. Saumattoman integroinnin varmistamiseksi suosittelemme valitsemaan kodinkoneet Ikeasta. Yhtenäisen tuloksen saavuttaminen edellyttää keittiötyylin huolellista sovittamista kahvaratkaisuihin jääkaappien ja pakastimien osalta. Tyylikkääs SAMSÖ-keittiö on erinomainen esimerkki kahvattomasta estetiikasta ja se toimii saumattomasti yhteen integroitujen laitteiden kanssa. Ingarö-keittiön voit tilata valitsemillasi vetimillä taikka push-opener-lukituksella. Jos suosit kallista Ensiö-keittiötä, integroidut laitteet piilotetaan huomaamattomasti ovien taakse, ilmentäen ajatonta Shaker-tyyliä.