Peitelevyt: Toimivuutta ja kauneutta

Me A.S.Helsingöllä uskomme että laadukas muotoilu kuuluu jokaiselle. Esteettisen tilan luomisessa avainasemassa toimivat peitelevyt. Korkealaatuiset peitelevymme verhoilevat Ikeann kaapinrungot ja yhdistävät ne saumattomasti jokaiseen tilaan. Näin voimme tarjota sinulle vapauden luoda persoonallinen ja omannäköisesi koti kohtuulliseen hintaan.

Harmaa Kaapisto
Harmaa Kaapisto

Viimeistelty ilme sivupaneelilla

Kun ovet tai laatikon etulevyt on asennettu Ikea-kaappirunkoihin, kaappien sivut voivat jäädä näkyviin. Erityisesti tämä korostuu seinään kiinnitetyissä tai lattiasta seinään ulottuvissa kaapeissa. Sivupaneelit asennetaan kaappien päihin niin että ne peittävät näkyviin jäävät osat kaapinrungosta luoden viimeistellyn ilmeen.

Lalax Wardrobe in Ash Green

A.S.Helsingön Lalax-vaatekkaappi sävyssä Ash Green

 

Välilevy kehystää kaapiston

Välilevyjen käyttö nostaa koko tilan ryhdikkyyttä. Välilevyt voidaan asettaa samaan linjaan kaapiston kanssa tai mikäli haluat luoda entistä tyylikkäämmän ilmeen, levyt voidaan asettaa niin, että ne ulkonevat kaapiston reunasta. 

A.S.Helisgö Ingarö Kitchen

A.S.Helsingön Ingarö-keittiö sävyssä Feather Grey ja välilevyt sävyssä Natural Oak

 

 

  

Yläpaneeli lisää tyylikkyyttä

Usein huomaamattomalla yläpaneelilla on keskeinen tehtävä kaapin ilmeen viimeistelyssä. Kaapiston päälle asetettava yläpaneeli suojaa kaapiston runkoa pölyyntymiseltä sekä luo kauniin kehyksen kaapistolle.

A.S.Helsingö Sideboard

A.S.Helsingön sekki

Täytepala sovittaa kaapiston tilaasi

Saavuttaaksesi saumattoman ja toimivan kaappijärjestelyn voit tarvita täytepaljoa kaapiston upottamiseksi tilaan. Täytepala muotoillaan huolellisesti täyttämään mahdolliset aukot kaapiston osien, kaapiston ja seinien sekä mahdollisten muiden esteiden välillä. Täytepalan pääasiallinen tehtävä on varmistaa, että kaapin ovet ja laatikot liikkuvat sulavasti ilman esteitä ja että kaapisto sopii saumattomasti haluttuun tilaan.

A.S.Helsingö Ensiö wardrobe

A.S.Helsingön Ensiö-vaatekaappi sävyssä Natural White

 

Peitelevyt mahdollistavat uniikin ja hienostuneen tilan luomisen, missä jokainen yksityiskohta kertoo tarinasi. Tutustu valikoimaamme ja autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun tilaasi.